Nguyễn Hùng Cường on vietnamilainen origamitaiteilija Hanoista. Cuong kertoo taitellensa papereita aina viisi vuotiaasta asti, joten kokemusta ja taitoa löytyy runsaasti.

Mies taitteli 10-vuotiaana ensimmäisen eläimensä, joka oli sika. Taitelija ei kuitenkaan taittele origameja työkseen, vaan haluaa pitää sen mukavana harrastuksena. Jonain päivänä hän haluaa kirjoittaa origami aiheisen kirjan, jonka tarkoituksena on inspiroida ihmisiä.

1. Gorilla
Gorilla

2. Valkohai
Great White Shark

3. Kotka
Eagle

4. Hevonen
Horse

5. Perhonen
Butterfly

6. Norsu
African Elephant

7. Puhveli
Water Buffalo

8. Karhu
Jucumari No.1

9. Orava
A little gift

10. Skorpiooni ja käärme
Scorpio-snake

Lähde: TwistedSifter

Koirat eivät välttämättä pidä kaikista ihmisten ostamista leluista, joten ne päättävät ryhtyä kapinoimaan. Yleensä lelut menevät tämän seurauksena rikki, mutta tämä video on poikkeus.

Videolla koira yrittää purra helikopteria ja sen seurauksena se saa kokea propellin osuman.

Kiinassa väkimäärät ovat erittäin suuria, joten monissa paikoissa työn laatua ei pystytä vahtimaan kovinkaan hyvin. Lentokentillä työskentelyn tulisi kuitenkin olla tarkkaa, sillä monilla ihmisillä on laukuissaan tärkeitä tavaroita.

Tällä videolla mies viskelee pahvipaketteja ympäriinsä ja ei näytä välittävän työstään pätkääkään.

Hissipiloista on tullut suuri hitti ja nettiin ladataan päivittäin erilaisia hisseissä suoritettuja piloja. Osa jekuista on hieman liian rajuja, mutta tämä ei ainakaan saa ketään järkyttymään.

Nuoret miehet päättivät järjestää hauskan Star Wars aiheisen hissipilan Lontoon aikuisopistossa. Ovien sulkeutuessa mies avaa hissin oven ilmassa leijuvalla ”voimalla” ja osa opiskelijoista on aivan hämillään. Todellisuudessa hissin ulkopuolella oli kaveri, joka painoi hissinappia ennen kuin ovet kerkesivät sulkeutua.

”the force is strong with this one”

Monet ihmiset kerjäävät rahaa, sillä he tienaavat siten paljon enemmän rahaa kuin työpaikoilla olisi tarjota. Jotkin jopa esittävät vammautunutta, jotta sympatiaa ja rahaa heruisi enemmän.

USA:ssa kerjäävä mies liikkuu kaduilla pyörätuolissa ja esittää kehitysvammaista tienaamalla huimat 100 tuhatta dollaria vuodessa. Toimittajat olivat saaneet miehen huijauksesta kiinni, mutta mies ei asiasta paljoa välittänyt.