Hollantilainen Ramon Bruin aloitti piirtämisen 9 vuotta sitten ja se on ollut hänen intohimonsa siitä lähtien. 31-vuotias taiteilija osaa myös maalata hyvin öljy-, sekä vesiväreillä.

Lähde: Imgur

Näyttelijät kohtaavat rooleissan erilaisia haasteita ja yksi niistä on itkeminen. Pelkät kyyneleet eivät riitä vaan mukana täytyy myös olla tunnetta.

Miehille keksittiin oiva tapa saada naamalle tuiskaisen itkuinen ilme, joka on todella aito ja sopii surullisiin tilanteisiin. Ratkaisu on potku haaroväliin, joka saa karskeimmankin miehen itkemään pienen pojan lailla.

Venäjällä naiset eivät osta tuotteita itselleen ellei niitä mainosteta raa’alla tavalla. Videolla kaksi kaunista naista menee uimaan veteen ja toinen ei ilmeisesti käytä tamponia, jonka seurauksena hai haistaa tämän vedessä.

Lopulta toinen naisista selviytyy ja toinen syödään elävältä. Ostaisitko tamponin tällaisen mainoksen perusteella?

39-vuotias Kenichi Ebina on aasialaistaustainen tanssija, joka asuu Yhdysvalloissa. Mies esiintyi Amerikan Talent -ohjelmassa ja sai yleisön sekä tuomarit sanattomiksi. Kyseessä on Amerikan Talent -ohjelman kahdeksas tuotantokausi, mutta tällaista tanssiesitystä ohjelmassa ei ennen ole nähty.

Kenichi esitti robottia ja esityksen aikana taustalla soi robottiaiheinen taustamusiikki. Mies nuosi suoraan ennakkosuosikkien joukkoon lähes yliluonnollisella esityksellään, vaikka tuomarit aluksi olivatkin hieman skeptisiä miestä kohtaan.

Tony Drake on autistinen mies, joka on ollut sokea pienestä pitäen. Mies on rakastaa musisointia, jonka takia hän on erittäin lahjakas laulaja ja soittaja.

Mies pystyy ilmaisemaan itseään musiikin avulla parhaiten, joka ilmenee hyvin myös tämän videon aikana.

Evästevalinnat