Live-lähetysten vaaroja ja toisaalta myös hupeja ovat tilanteet, jotka pistävät koko toimituksen hetkeksi sekaisin.

Tässä videolla toimittaja seisoo tikkailla, jotka eivät näy kuvassa, ja römähtää kesken lauseen alas näköpiiristä. Lopuksi vain tikkaat vilahtavat ruudussa. Onneksi sentään toimittajan matka alas ei näytä olevan kovinkaan pitkä.

Aivan kuin nämä kahdessa eri terraariossa asustelevat liskot morottelisivat toisilleen. Toisaalta kyseessä saattaa olla myös päiväjooga tai vapaauinnin kuivaharjoittelu. Oli miten oli, hauskalta se näyttää. Hitaasti, mutta varmasti vuorotellen molempien toinen käsi nousee kohti taivaita. Lisko vastaa, kun sille morottaa.

Vaikka kissoilla onkin hyvä tasapaino, eivät nekään aina pysty nappisuoritukseen. Jos yrittää hypätä tasanteelta toiselle, voi vauhti jäädä liian lyhyeksi ja sen seurauksena tippua maahan, tai muuten vain liukastua ja tippua. Vahinkoja sattuu.

Kissat nolostuvat helposti vahingon sattuessa, mutta onneksi asia unohtuu niiltä helposti. Videolla nähdään kooste erilaisista tilanteista, missä esiintyy hieman kömpelöitä kissoja.

 

Ei lyhyys miestä pahenna.

Tämä herrasmies lähtee rohkeasti iskemään reilusti itseään pidempiä misukoita. Vaikka monet naiset kirjoittavat päiväkirjaansa unelmien prinssinsä yhdeksi kriteeriksi “pidempi”, tämä kundi osoittaa, että itsevarmuudella pääsee vielä pidemmälle.

Silloin tällöin taivaalla saattaa nähdä kummallisia valoilmiöitä, jotka ovat yleensä meteoriitteja. Usein kyseisistä tilanteista kuvattuja videoita luullaan myös muokatuiksi, sillä valitettavan usein ne myös ovat muokattuja.

San Luis Potosissa, Meksikossa nähtiin kuitenkin aito meteoriitti, jonka useampi henkilö onnistui kuvaamaan kameralle. Meteoriitti ei osunut maahan, vaikka tilanne liippasikin erittäin läheltä.