Koiria sanotaan ihmisten parhaiksi ystäväksi, sillä koiraa uskollisempaa ystävää ei olekaan.

Isäntä oli opettanut koiraansa vartioimaan hänen polkupyöräänsä sillä välin, kun hän käy kaupoilla. Kun isäntä palaa takaisin pyörälleen, koira hyppää kyytiin ja antaa merkin, että matka voi jatkua!

Uutistoimisto CNN:n toimittaja Anderson Cooper testasi, miltä skitsofreniaa sairastavasta henkilöstä voi tuntua. Hän piti päivän verran korvillaan kuulokkeita, joista tuli jatkuvasti puhetta eri ihmisten äänellä. Hyvin yksinkertaistenkin tehtävien suorittaminen oli vaikeaa, hän ei halunnut kommunikoida muiden kanssa ja lisäksi hän tunsi itsensä täysin ulkopuoliseksi.

Tällainen testi voi auttaa skitsofreniaa sairastavan ihmisen läheisiä ymmärtämään edes vähäsen, miltä jatkuva äänten kuuleminen tuntuu.

Julkisella rannalla toimii tietyt käytöstavat. Näitä ei ole kirjattu yhteenkään sääntökirjaan vaan kyse on ihan yleisestä käytännöstä, jota kaikki tuntuvat noudattavan – vaikka harva sitä ehkä myöntää. Enimmäkseen tämä liittyy vatsan sisään vetämiseen ja rintojen pörhistelyyn.

MIEHET

Vatsa sisään…

… ja rentouta.

Toista.

Ja rentouta.

NAISET

Kälä kälä kälä…

… tissit ulos ja vatsa sisään.

MIEHET

Naiset ohitettu…

… voi taas hengittää.

Ja sitten joka ikinen vedessä:

Lähde: Imgur

Pienen tipusen näkökulmasta kissa näyttää ihanan pörröiseltä ja turvalliselta asialta, jonka lähelle on hyvä hakeutua. Kissa, joka taitaa olla pentu vielä itsekin, ei onneksi näe korissa aamiaista, vaan se laskee uudet kaverinsa ihan kainaloon asti. Suloista!

Kaikilla elämä ei alusta asti ole yhtä helppoa kuin muilla. On silti mieletöntä huomata, että monet niistä, joilla on vaikeaa omaavat parhaan mahdollisen elämänasenteen. Videolla näet pienen pojan, joka opettelee kävelemään.

Samalla, kun harjoitustuokio etenee, poika hokee itselleen ja muille ”i got it.”