Ensin se näyttää animoudulta. Tai ainakin sen pää. Se liikkuu ja seuraa kameraa, tuijottaa suoraan kohti. Sitten niitä tulee lisää, mutta katsojasta tuntuu, että hei kamoon, tää on niin ilmiselvä juttu. Tietokoneella tehty.

Mutta viimeinen valtavan kokoinen tyrannosaurus rex kertoo katsojan olleen väärässä. Kamera liikkuu dinosauruksen taakse ja paljastaa illuusion. Youtubessa brusspup-nimimerkillä videon julkaissut neuvoo, että illuusio näyttää parhaalta kameran linssin läpi. Lisäksi hän on liittänyt mukaan muutaman kuvan (katso alla), jotka voi halutessaan printata ja kokeilla itse samaa kikkaa.

Mieletöntä!

http://i.imgur.com/vBDV8o5.jpg

imgur.com

Ulkomailla ammattivarkaita on paljon enemmän kuin Suomessa. Turistien tullessa maahan varkaat saavat hyviä tilaisuuksia varastaa kalliita esineitä muun muassa takataskusta. Videolla näet miehen, joka seisoo tyynesti laulavan miehen vieressä.

Juuri ennen kuin junan ovet menevät kiinnii tapahtuu kuitenkin jotain todella odottamatonta ja iloisesti laulanut mies menettää kuulokkeensa.

Mokia sattuu kaikille ihmisille ja aluksi ne eivät usein naurata. Onneksi hauskoja tilanteita saadaan kuitenkin tallennettua videolle, sillä niitä on erittäin hauska katsoa jälkeenpäin.

Tälle videolle on koottu vuoden 2013 hauskimmat mokat, joita ihmiset ovat kokeneet. Istu perheesi kanssa alas ja laita tämä puoli tuntia kestävä pätkä pyörimään.

Sananvapaus on saanut ihan uuden merkityksen Internetin myötä. Keskustelupalstoilta löytyy kommentoijia, jotka trollaavat eli provosoivat muita käyttäjiä. Sitten on ne viattomat, aidosti pihalla olevat kommentoijat. Ja tietysti ne, jotka yrittävät keksiä täydellisen, sopivan ironisen letkautuksen aiheeseen kuin aiheeseen. Tässä on Youtube-videopalvelun videoiden ja kommenttien parhaimmistoa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Pojat ovat kuvaamassa skeittivideota, kun he kuulevat auton jarruttavan suojatien eteen. Suojatien sivussa seistä jököttää (tai nukkuu) mummo kassiensa kanssa. Hermostunut Mersu-kuski laulattaa kaasua ja torvea. Mummo säpsähtää hereille ja lähtee kävelemään kadun yli. Kuski ei malta odottaa ja painaa torvea.

Mummo ei torvensoitosta kovempaa pääse, ja päättää antaa opetuksen kuskille. Hän heilauttaa kassillaan auton puskuriin ja kuski saa naamalleen turvatyynyn. Oli tämä sitten käsikirjoitettu tai ei, video on hillitön.