Illuusio eli havaintoharha on hahmotusvirhe, joka syntyy aistiärsykkeen vääristäessä kokonaisuuden.

Videon pöydällä olevat tavarat näyttävät normaaleilta katsojan silmissä. Todellisuudessa ne ovat vain erilaisia tulostettuja kuvia, jotka näyttävät oikeasta kulmasta katsottuna kolmiulotteisilta. Naisen liikuttaessa kuvia, huomaamme selvästi tavaroiden olevan paperia ja kyseessä olevan illuusio.

Flaskedrengene eli The Bottle Boys on tanskalainen viiden miehen bändi, joka käyttää instrumentteinaan tyhjiä pulloja. Tässä heidän uusin musiikkivideonsa, joka on kuvattu Borneon lämmössä. He soittavat tyhjillä pulloilla Pienestä Merenneidosta tutun kappaleen Aalloissa siis.

 

Mies yrittää ostaa metrolippua Japanissa, mutta ei osaa käyttää automaattia. Hän painaa niin sanottua avustajanappia (assistance button). Automaatin luukku aukeaa ja sen sisältä kurkkaa mies, joka auttaa lipun ostamisessa. Kätevää!

Kaikkea sitä keksitään – tällä kertaa Puolassa. Mies rullaa pakoputken ympärille polkupyörän sisäkumin. Kun kaveri kaasuttaa, kumi alkaa pöristä. Olisipa kiva tietää, mitä autolle käy muutaman kilometrin jälkeen – moottori liekeissä?

Medusa-nimisellä käärmeellä on kaksi täysin samanlaista symmetristä päätä, joilla molemmilla on oma tahto esimerkiksi päättää kulkusuunnasta. Sillä on myös tuplasti suurempi ruokahalu kuin yksipäisellä käärmeellä, mutta sen syöttäminen ei ole niin yksinkertaista kuin voisi kuvitella.

Ruoka pitää antaa molemmille päille täysin samanaikaisesti, jotta päät eivät ala tappelemaan ruoasta. Jos toinen pää syö ruokansa nopeammin, ihmisen pitää estää ruokansa lopettaneen pään hyökkäämästä toisen pään kimppuun. Myöskin, heti syönnin jälkeen käärmeen päät pitää pestä saippualla, jotteivat ne kiinnostu ruoanhajuisesta kaveripäästään ja ala tappelemaan.