Keskiviikkona Uuden-Seelannin yllä nähtiin upea valoshow, jonka uskotaan olleen meteoriitti. Uuden-Seelannin asukkaiden mukaan meteoriitti aiheuttu valtavan sokaisevan välähdyksen, jonka seurauksena kuului räjähdys. Rajumpien väitteiden mukaan myös talot tärisivät.

Valoilmiö näkyi ympäri maata pääosin valkoisena ja sinisenä aiheuttaen yliäänipamauksia.

Maailmasta löytyy surullisen paljon katueläimiä. Onneksi olemassa on kuitenkin lukemattomasti erilaisia järjestöjä, jotka auttavat näitä kodittomia raukkoja. Intiassa sijaitsevan Animal Aid Unlimitedin henkilökunta sai kiireellisen pelastustehtävän, kun heidän piti mennä auttamaan kadulla elävää sairasta sonnia.

Sonnista näki jo kauas, että se voi todella huonosti. Eikä todellakaan mikään ihme, sillä pelastajat poistivat sen mahalaukusta yli 20 kiloa muovia. Sonni oli joutunut syömään roskia ja ruoantähteitä koko elämänsä ajan, eikä niiden mukana tullut muovi sulanut mahalaukussa. Leikkaus oli kuitenkin helppo, ja kaikki muovi saatiin poistettua turvallisesti.

Tinguksi nimetty sonni oli kuin uudelleen syntynyt leikkauksen jälkeen. Vaikka leikkaushaava olikin arka ja kipeä, niin Tingusta paistoi silti onnellisuus ja uusi asenne elämään. Nyt sillä on helppo olla, kun sen elimistössä ei ole mitään sinne kuulumatonta.

Tingua ei suinkaan palautettu takaisin kadulle hortoilemaan, vaan se saa toipua rauhassa Animal Aid Unlimitedissa. Siellä se saa kunnon ruokaa, sekä paljon rakkautta ja huolenpitoa hoitohenkilökunnalta. Ja voi että, miten onnelliselta se näyttääkkään. Sitten kun Tingu on toipunut täysin leikkauksesta, sille etsitään loppuelämän koti.

Huomaathan, ettei video välttämättä sovi kaikista herkimmille katsojille.

 

Vaippa imee sisäänsä yllättävän paljon nestettä. Kun vaipan sisällä olevan täytteen poistaa ja siihen lisää multaa tai turvetta, tuloksena syntyy kuohkea ja kostea alusta kasveille ja siemenille. Vaippatäytteen takia kasvi kestää kastelematta kaksi kertaa kauemmin kuin normaalisti, joten se säästää sekä aikaa että vettä.

Toki kannattaa ensin varmistaa, että vaippa on ekologisesti valmistettu.

Kananmunien kuoriminen on joskus todella hermoja raastavaa hommaa, kun puolet kananmunasta lähtee irti kuorien mukana. Tällä näppärällä konstilla kuorit munan nopeasti ja vaivattomasti. Tarvitset vain juomalasin ja vettä.

Sugru on uusi ihmeaine, joka sopii loistavasti tavaroiden korjaamiseen ja suojaamiseen. Aine on aluksi kuin muovailuvahaa, mutta yön aikana se muuttuu vahvaksi, joustavaksi ja vettähylkiväksi kumiksi.

Sugrulla voi esimerkiksi suojata kännykän ja kameran. Se sopii loistavasti myös lapsille, sillä legojen ja sugrun yhdistelmällä voi rakentaa vaikka ja mitä.

Lisää tuotteesta voi lukea osoitteessa: sugru.com

Evästevalinnat