Nyt se on löytynyt. Tämä on se laji, joka puuttuu olympialaisista. Juoksukilpailu kamelin kanssa.

Lähtöviivalla ovat tyttö ja kameli. Molemmat seisovat paikallaan ja odottavat lupaa lähteä kiirimään eteenpäin. Ja sitten kilpailu alkaa. Kameli ei ihan heti tajua lähteä juoksemaan, mutta sitten kun se tajuaa, niin voi pojat. Siinä on iloa, jalkaa ja karvaa ilmassa enemmän kuin eukonkannon mestaruuskisoissa. Tyttö joutuu jopa hieman väistämään, ettei saa kamelin monosta naamariinsa.

Ja kameli voittaa – tietysti.

Jean-Claude Van Dammen ja Chuck Norrisin välillä riehunut spagaatti-taistelu on nousut uusiin svääreihin. Spagaattista kahden rekan välillä alkanut kisa on eskaloitunut nyt siihen, että Van Damme tekee spagaattin kahden satelliitin välillä ulkoavaruudessa.

Voimme vain arvailla, miten Norris aikoo vastata tähän haasteeseen. Toivomme kuitenkin, että siihen liittyy meteoriitteja, sekä valtavia räjähdyksiä!

Kaikki me olemme joskus poksautelleet postipakettien mukana tulevaa kuplamuovia. Ne poksahtaa niin hauskasti sormien välissä ja toimii myös tietynlaisena stressinlievityskeinona.

Mutta me ihmiset emme suinkaan ole ainoita jotka ovat löytäneet tämän kivan harrastuksen. Nimittäin video osoittaa, että myös pesukarhut osaavat poksautella kuplamuovia!

 

 

 

Kohtele muita samoin, niin kuin haluaisit muiden kohtelevan sinua. Nämä sanat meidän pitäisi kerrata mielessämme, kun näemme toisen pulassa ja tarvitsevan apua. Oli kyse sitten kauppakassien levähtämisestä maahan, kolarista, tai vaikkapa sorsaperheen haasteellisesta tienylityksestä – pienikin avunanto merkitsee paljon.

Kun muut kävelevät ohi, pysähdy sinä auttamaan. Kun sinä vuorostaan tarvitset apua, pysähtyy joku sinun vierellesi. Sitä saa, mitä antaa.

Ei käy kieltäminen etteikö vanhemmuus olisi haastavaa. Sen lisäksi, että isät ja äidit puntaroivat päivittäin omia kasvatustapojaan, moni ulkopuolinen tuppaa usein osoittamaan syyttävällä sormella pienten lasten vanhempia.

Äidit keskittyvät joko liikaa uraansa tai sitten hemmottelevat lapsensa piloille. Vastaavasti isät taas patistavat pienokaisiaan liian innokkaasti urheiluharrastusten pariin tai muuten vaan odottavat lapsiltaan ylivoimaisia suorituksia.

Ei ole helppoa olla vanhempi. On kuitenkin muistettava, että sisimmässään jokainen vanhempi haluaa lapsellensa parasta ja oma lapsi on tärkeintä maailmassa. Tämä video on koskettava muistutus siitä, kuinka koskaan ei voi tietää mikä johtaa ihmiset tekoihin, joita he tekevät. Unohdetaan siis arvostelu, sillä jokaisella tarinalla on aina enemmän kerrottavanaan, kuin usein annetaan ymmärtää.