Uusia keksintöjä keksitään jatkuvasti, eikä niille näy loppua. Joskus keksinnöt ovat hyödyllisiä ja ne mullistavat jopa koko maailmaa.

Nyt miesten yleiseen ongelmaan on keksitty ratkaisu: vaipat, jotka laitetaan peniksen päähän. Vaippoja on eri kokoisia, joten jokaiselle miehelle löytyy sopivaa kokoa. Enää ei tarvitse huolehtia pisulaarin jälkeen tulevista tipoista!

Parisuhteet eivät aina kestä loppuun saakka, mutta harvemmin tilanne kärjistyy näin radikaaliksi. Miehen aviovaimo oli soittanut salamurhaajalle ja pyytänyt tätä tappamaan miehensä. Käsittämätöntä on, että nainen tuli autoon melko iloisen näköisenä ja hymyili keskustelun aikana.

Vaimo sanoi eroamisen olevan vaikeampi vaihtoehto, joten hän päätyi maksamaan siitä, että pääsee eroon miehestään. Onneksi kyseessä oli lavastettu tilanne ja paikalla ei ollut oikea salamurhaaja. Nainen ei kuitenkaan pääse pois tilanteesta ilman vakavempia seurauksia.

Ranskanbulldoggi sai kokea pelottavia hetkiä kuullessaan oman pierunsa. Koiran päästäessä ilmat pihalle se kääntyy ympäri ja katsoo kuka äänen päästi.

Eläin mahtoi olla ihmeissään, sillä takana ei ollutkaan ketään.

Kellonajan voi kertoa monella tavalla esimerkiksi käyttäen apuna aurinkoa. Italiassa kellonaika kerrotaan muille nostamalla aasin palleja.

Moni ihminen haluaa jossakin vaiheessa elämäänsä itselleen koiran, sillä niistä tulee ajan myötä kuin omia perheenjäseniä.

Tällä videolla näet miksi koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä. Sotilaiden palatessa kotiin koirat hyppivät ilosta ja riemusta aivan kuten ihmisetkin.

Evästevalinnat