Olisitko ihmeissäsi jos kassalla työskentelevä henkilö ottaisi yhtäkkiä ostamasi banaanin ja söisi sen? Jono, Ben ja Robbie toteuttivat hauskan pilan, jossa Robbie joutui tottelemaan kaksikon antamia käskyjä.

Kassalle tulevat ihmiset ovat enemmän kuin ihmeissään miehen alkaessa tehdä hauskoja kommelluksia.

Moni on varmasti kokeillut laittaa mentos -karkkeja kokiksen sekaan, jonka jälkeen juoma alkaa kuohumaan holtittomasti. Sama pätee myös jos juo kokiksen ja nielee perään pastillit.

Tällä videolla huomionkipeä mies joi litran Coca Colaa, jonka jälkeen hän vetäisi mentokset alas kurkustaan. Lopputulos ei ollut niin miellyttävä…

Ihmiset ovat erilaisia ja jotkin säikkyvät helposti, kun taas toisia ei saa säikäytettyä mitenkään. Ravintolassa työskentelevä kokki on kuitenkin erityisen herkkä pelästymään ja hänen kaverinsa pilailevat tämän kustannuksella päivittäin.

Kokin pestessä raaka-aineita tai laittaessa ruokaa hänen kollegansa tulevat huoneeseen ja säikäyttävät hänet.

Vuosia keikkalavoilla villiinnyttänyt partyrap-kolmikko Veljenpojat julkaisee odotetun debyyttialbumin 5.7.2013. Eturivin hiphop-tuottajien tuottamalla “V niinku Veljenpojat” -albumilla vierailevat mm. vuoden 2013 virallisella kesähitillä “Enkeli” ihastuttanut VäinöVäinö, “Levikset repee” -hitistä tuttu Sini Sabotage, sekä “Lämpöö” -kesähitillään läpimurron tehnyt Brädi. Veljenpojat juhlistaa levyn julkaisua esiintymällä julkaisupäivänä Summer Up -festivaalissa Lahden Mukkulan rannassa.

Kerro hauskin festarikokemuksesi ja me kerromme sen muille – anonyymisti, tottakai! Arvomme kahden päivän lipun Summer Uppiin, sekä kaksi V niinku Veljenpojat -albumia.

Osallistu klikkaamalla tästä!


Nopea kilpailu päättyy jo keskiviikkona 3.7.2013 klo 21.

Uudessa-Seelannissa järjestettiin pyöräilykilpailu, jossa vuorelta tullaan alas niin nopeasti kuin mahdollista. Kilpailuun osallistuminen vaatii käsittämätöntä pyöränhallintaa, sekä keskittymiskykyä.

Tällä videolla pääset hyppäämään yhden kilpailijan kyytiin, jonka päähän oli asetettu GoPro -kamera.