New Yorkilaisessa yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että suuseksi on erityisen terveellistä naisille. Suuseksin jälkeen naiset ovat iloisempia ja rentoutuneempia. Tutkimuksessa vertailtiin 293 naisen hyvinvointia, jotka harrastavat seksiä säännöllisesti.

Siemenneste sisältää kemikaaleja, jotka parantavat mielialaa, edistävät unen laatua, sekä ehkäisevät masennusta. Tutkijat väittävät myös naisten, jotka harrastavat seksiä ilman ehkäisyä olevan tyytyväisempiä elämäänsä. Tulee kuitenkin muistaa, että seksiä ilman ehkäisyä tulee harrastaa vain sellaisen partnerin kanssa, jonka tuntee hyvin.

Lähde: Dailymail / Kuva: Schankz, Fotolia

Mies kävelee asuinalueella, jossa on vain hylättyjä taloja. Hän kuulee pianonsoittoa yhden autiotalon kuistilta, kävelee kohti ja kysyy naiselta, joka pianoa soittaa, saako hän kuvata. Nainen ei välitä kuvaajasta ja jatkaa soittoa.

Sitä, mitä kappaletta nainen soittaa ja mikä hänen tarinansa on, ei tiedetä, mutta keskustelu ja analysointi jyllää netissä tietysti kovana. Arvioit naisen historiasta vaihtelevat huumeidenkäyttöön houkutelleesta poikaystävästä autismiin. Oli miten oli, nainen selkeästi rakastaa musiikkia ja soittaa pianoa uskomattoman hyvin, luultavasti improvisoiden.

 

 

 

Elokuvien kuvauksissa tulee usein ongelmia, kun kohtauksia kuvataan ”vanhassa ajassa”, jossa ei moderneja laitteita juurikaan esiintynyt. Joissakin antiikinelokuvissa on myös huvittavia kohtauksia, joissa lentokoneet ovat lentäneet taivaalla miesten taistellessa miekoilla.

Tällä kertaa pyöräilijä päätti pilata kohtauksen, jossa ihmiset olivat lähdössä sotaa pakoon. Hevosten ja ihmisten edetessä tiellä yhtäkkiä ohi kiitää upouusi kilpapyörä.

Pyöräilijän tempaus mahtoi ottaa päähän elokuvaohjaajia.

Lasten hoitaminen ei ole rakettitiedettä, mutta ei sen myöskään tulisi olla samanlaista, mitä näissä kuvissa. Alla olevan vanhemmat eivät juurikaan ole ottaneet selvää miten lapsia tulisi hoitaa. Tämän seurauksena he opettavat lapsille tapoja, joita he itse noudattavat päivittäin.

1. ”Hyvä, olet oikea isin tyttö”

2. Ei se niin tarkkaa ole, kunhan lapsi roikkuu jotenkin kiinni selässä

3. ”Oota hetki mun lapsi tippu”

4. ”Juo, juo, juo”

5. Näiden poikien ”koviselämä” alkoi hieman liian aikaisin

6. ”Ei yks rööki ole sulle haitaksi”

7. ”Kenelle sä äiti otat kuvia melkein alastomana peilin edessä”

8. Loistava roolimalli pikkupojille

9. Juhliessa tulisi muistaa käyttäytyä kunnolla, kun lapsia on läheisyydessä

10. ”Tehään toinen lapsi nyt heti”

11. ”Mä opetan sua twerkkaamaan”

12. Toivottavasti pullossa oli vettä

13. ”Otan sut ihan kohta pois ammeessa, mut vielä yks kuva”

14. ”Äiti miks laitat aina mut ottamaan kuvia susta hölmöissä asennoissa”

15. ”Ei yks kalja oo haitaksi kenellekkään”

16. Hyvä äiti

17. Kaikki kaupungin miehet pitävät mun äidistä

18. Hei! Annetaan lapselle nimeksi ”Hashtag”

Joulunpyhissä parasta on se, kun saa viettää aikaa perheen kanssa. Joskus tosin tietyt rituaalit ja tavat saattavat tehdä tästä yhteiselosta tuskaa. Siis silloin, kun stressataan enemmän kuin nautitaan. Silloin, kun tehdään asioita vaan sen takia, että näin on aina tehty, eikä sen takia, että ne olisivat erityisen hauskoja.

Jotta joulun pyhä henki ja rauha säilyisivät perheen ja suvun kesken, saattaa olla tarvetta pienille valkoisille valheille. Tähän videolle on kasattu 10 ehkä klassisinta jouluvalhetta. Ne löytyvät myös listattuna tästä alta.

1. Totta kai me halutaan, että te tuutte meille jouluks!

2. Ei sun tartte ostaa mulle joululahjaa.

3. Lapset, pukki ei tuu, jos te ette mee nukkumaan. Nyt heti.

4. Kiva, kun te lapset tulitte pomppimaan sänkyyn. Ei oo yhtään liian aikasta nousta ylös.

5. Kattokaas lapset, pukki on syönyt sille jätetyt herkut ja juonut koko Sherry-lasin tyhjäksi, vaikka siitä Sherrystä tuleekin ihan kauhee närästys.

6. Hei sun vanhemmat tuli ajoissa, kivaa!

7. Mitä täällä paketissa oikeen on? Tosi upee villapaita, ihana!

8. Ei tää kinkku oo yhtään kuivaa.

9. Kylläpäs sä kerrot hauskoja juttuja!

10. Ai sä haluut pelata Charadesia (sana-arvoituspeli, jossa arvoitukset pitää näytellä). Jee!

Evästevalinnat