San Franciscossa nähtiin julma pila, joka koski Asiana -lentoyhtiön kuolleita pilotteja. Videolla uutisankkuri lukee pilottien nimet, jotka ovat muokattuja. “Sum Ting Wong,” “Ho Lee Fuk,” and “Bang Ding Ow” eivät luultavasti olleet lentäjien oikeat nimet. Pilan syytä ei vielä tiedetä, mutta sen keksinyttä ihmistä tullaan varmasti rankaisemaan.

Lentäjien omaiset eivät ainakaan ole iloisia kyseisestä ”pilasta”, sillä se loukkaa syvästi lennolla olleita ihmisiä.

Ennustajat on helppo saada kiinni huijaamisesta kokeilemalla tällä videolla nähtävää tyyliä. Emme kuitenkaan suosittele tämän metodin käyttämistä, sillä väkivalta ei ole hyväksi missään tilanteissa.

Minipossuista on tullut suosittuja lemmikkieläimiä, sillä ne täysikasvuisinakin painavat vain 20-40 kiloa. Minipossut eivät vaadi pitkiä lenkkejä ja lisäksi ne ovat erittäin suloisia.

Tällä videolla omistaja rapsuttaa possuaan sängyllä ja eläin päästää samalla hauskoja ääniä, sekä hymyilee suloisesti.

Monien mielestä erityisesti naisilla menee valmistautumiseen käsittämättömän paljon aikaa. Tähän on kuitenkin monia syitä, sillä naisten on vaikea valita mekkoaan, meikkejään, sekä kampaustaan.  Olisihan typerää jos oma nainen näyttäisi rumalta ensitreffeillä!

Naisten tulisi näyttää tämä video miehilleen, jotta he ymmärtäisivät omaa rakastaan paremmin.

Valokuvaaminen vaatii runsaasti kärsivällisyyttä ja aikaa, jonka takia vain harvat ihmiset jaksavat sitä tehdä.

Daniel Csobot niminen kuvaaja jaksoi hääriä linssin takana niin kauan kunnes hän sai upean videonsa valmiiksi.  Videolla näet pätkiä eri kukista ja kasveista, jotka kasvavat.