Uutisreporttereille sattuu usein pieniä virheitä, joille on hauska nauraa jälkeenpäin. Tällä kertaa moka oli kuitenkin hieman nolompi, sillä uutisreportteri piirsi vahingossa taululle peniksen kuvatessaan tilannetta.

Nainen ei itse tajunnut edes tilanteen hauskuutta, mutta kotiin päästyään varmasti hieman nolotti!

Uskomattomia keksintöjä pystytään luomaan, kunhan vain ihmiset jaksavat käyttää tarpeeksi aikaa tietyn projektin parissa. Kanadalaisella AeroVelo nimisellä oli haaveena rakentaa ihmisvoimalla lentävä helikopteri.

Helikoptereita rakentava yritys Sikorsky oli luvannut 190 tuhatta euroa joukkueelle, joka ensimmäisenä rakentaisi ihmisvoimalla toimivan helikopterin. Kyseinen vehje pysyy ilmassa noin minuutin ajan ja se toimii pyöräilevien ihmisten voimalla.

 

Lähes kaikkien ihmisten mielestä kesä on paras vuodenaika, joten siitä tulisi tehdä mahdollisimman täydellinen. Kesällä on kuitenkin monia ärsyttäviä asioita, joista haluisi päästä helpolla. Ratkaisujen keksiminen onglemiin saattaa vaikeaa, mutta nyt osaan ongelmista on ratkaisu.

Tällä videolla näet 10 hyvää vinkkiä, jotka tulevat helpottamaan kesääsi huomattavasti.

Huom* Muista kertoa vinkeistä myös kavereillesi!

Kissat ovat hauskoja eläimiä ja vielä hauskempia ovat niiden pennut. Kissanpennut keksivät päivän aikana hurjasti ilkeitä kujeita muille, sillä niiden mielestä kujeilu on hauskaa.

Videolla pieni pentu lyö äitiään, kun se on nukahtamaisillaan. Eläin halusi itselleen seuraa, sillä yksin ei ole mukava leikkiä. Äiti kuitenkin hermostui pentunsa käytöksestä ja otti tämän rutistuksiin syliinsä, jonka jälkeen kuulosti aivan kuin pentu olisi itkenyt.

Erityisesti monet julkkikset menevät kauneusleikkauksiin, sillä heillä on suuren suosion vuoksi myös paljon ulkonäköpaineita. Muutama leikkaus yleensä parantaa ulkonäköä, mutta jos vartaloa aletaan leikkelemään liikaa ei iho kestä jatkuvaa rasitusta.

Tässä kuvasarjassa on esimerkkejä siitä mitä tapahtuu, kun kauneusleikkauksissa alkaa käymään liian tiuhaan tahtiin:

Lähde: Imgur