Venäjä pääsee taas otsikoihin, kun netissä pyörii taas yksi videkooste Venäjän liikenteestä. Tällä kertaa autojen kojelautakamerat ovat tallentaneet tilanteita siitä, miten ihmiset ovat meinanneet jäädä auton yliajamaksi tai selvinneet hurjista kolareista.

Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing Ta Fuck Wit.

New Yorkista kotoisin oleva legendaarinen Wu-Tang Clan esiintyi eilen 23.08 Tampereella Blockfesteillä. Esikoisalbuminsa vuonna 1993 julkaisseen bändin nimi on peräisin kung fu -elokuvasta.

Ryhmän johtaja RZA (oik. nimeltä Robert Diggs) on myös tuottanut musiikkia muille artisteille ja esimerkiksi elokuvaohjaaja Quentin Tarantinon filmeihin.

Suomalainen Tebian -nimellä kulkeva käsityöläisammattilainen on nyt tehnyt keikan kunniaksi yhtyeen logon muotoisen tammisen kahvipöydän. Tebian on tunnettu omaperäisistä käsintehdyistä huonekaluista,  .tebian kaulakorua voi myös nähdä suomalaisten tähtien päällä, mm. Cheek ja Uniikki usein kantavat korua kaulassaan.

Pöytä Tebianin verkkokaupassa.

Kuvia teoksesta:
 

Kissat haluavat kokeilla uusia asioita päivittäin ja joskus niistä koituvat hassut tilanteet saadaan kuvattua myös nauhalle. Tällä videolla kissa haukkuu kuin koira, kunnes omistaja saapuu paikalle.

Kissan huomatessa omistajan se alkaa välittömästi jälleen maukua kuin kiltti kissa.

Puhelimeen puhuminen liikenteessä on joskus erittäin vaarallista, sillä huomio keskittyy enemmän keskusteluun kuin ajamiseen. Tällä videolla venäläismiehellä meni hermot toiseen kuskiin, joka oli tukkinut tien puhuessaan puhelimeen.

Vihainen mies hoiti tilanteen tyylikkäästi, sillä hän otti puhelimen ja paiskasi sen maahan.

There are many funny differences between women and men. You can see them in everyday situations. Next time, when you have a fight with your couple, try to remember these pictures!

You would also like: vivas.demo.site/children-gone-wild-20-pictures-which-will-make-you-laugh