Rafael Mantesson vaimo jätti tämän Rafaelin 30-vuotissyntymäpäivänä ja vei mukanaan kaiken huonekaluista ja yhteisistä kuvista lähtien. Jäljelle tyhjään, valkoiseen asuntoon jäivät vain Rafael ja bullterrieri Jimmy Choo.

Vain Jimmy Choo seuranaan, Rafael keksi hyödyntää valkoisia seiniä piirtämällä hauskoja kuvia koiraystävänsä ympärille tämän nukahdettua. Rafael alkoi jakamaan kuvia Instagramissa, ja hänen tilillään on nyt yli 600 tuhatta seuraajaa!

Lähde: Newsner

Tällä videolla maailman onnellisin koira hyppii trampoliinilla ja haukkuu innostuneesti. Voisimme kaikki ottaa mallia ja yrittää innostua pienistä asioista elämässä!

Timmy-nimisen kissan naapurissa asustaa tiikeri-pehmolelu, johon kisu iski silmänsä. Tällä videolla on taltioitu Timmy paluumatkallaan naapurista lainaamasta pehmo-toveriaan. Suloisempia kaveruksia saa etsiä!

Tuntuuko sinusta joskus, että sinua tarkkaillaan? Twitter-käyttäjä @omacha_no_uman ilme oli varmasti näkemisen arvoinen, kun hänen kollegansa lähetti hänelle kuvan kissan päästä pilkistämässä heidän toimistonsa katosta! Lieneekö kyseessä työnantajien uusi tapa vakoilla työntekijöiden tehokkuutta?

 

Lähde: Bored Panda

Moni sanoo, että hylkeet ovat luonteeltaan aivan kuin koiria.

Tämä tarina on kerrassaan ainutlaatuinen, sillä villit eläimet harvoin uskaltautuvat näin lähelle ihmisiä. Mies oli veneessään, kun hänen veneeseensä nousi hylje. Tilanne ei kuitenkaan vielä loppunut siihen, sillä hylje tuli miehen lähelle ja nojautui hänen olkapäätänsä vasten.

Mies saikin tämän seurauksena erittäin ikimuistoisen selfien ja uuden kaverin.