Humalaiset miehet saivat päähänsä loistavan idean kiivetä pienikokoiseen puuhun. Lopputulokset eivät olleet aivan suunnitellut, sillä puu ei kestänyt miesten painoa. Oksa katkesi ja miehet putosivat ryminällä maahan. Pienen tokkuroinnin, sekä valittelun jälkeen miehet lähtivät leuka pystyssä kohti uusia pettymyksiä.

Oksa katkeaa videolla 1:15 kohdassa.


Rullatuolia käyttävä poika sai kokea iloisen yllätyksen herätessään aamulla. Isä oli yön aikana rakentanut pyörätuolista pojalleen jäätelöauton, jolla poika pääsi ajelemaan ympäri pihaa. Kohta isä saa rakentaa kaikille naapurien pojille samanlaiset kulkuneuvot.

Cheek – Anna mä meen feat. Jonne Aaron kappale sai vihdoin musiikkivideonsa. Kappale on miehen Sokka Irti levyltä. Albumi on myynyt lähes 15 000 kappaletta.

– Biisi on todella henkilökohtainen. Toivon, että videon katsomisen lisäksi jengi kuuntelee sanat tarkasti, Cheek kommentoi videota.

Kiinan sairaaloissa otetaan käyttöön uusi ja innovatiivinen laite, jonka avulla miehet voivat luovuttaa spermaa ilman käsiä. Laite hoitaa kaiken työn ja käyttäjä voi vain rentoutua.

Laitteen virallinen nimi on Hands-Free automatic sperm extrator, ja sillä on hintaa noin 2150 euroa.