5-vuotias amerikkalaispoika, Danny Nickerson sairastaa hyvin pahanlaatuista syöpää. Dannyn aivokasvain todettiin viime lokakuussa, jonka jälkeen hän on pysytellyt suurimmaksi osaksi kotona ja lääkäreiden vastaanotolla. Vaikka Danny käy kemoterapiassa kahden viikon välein, on hänen ennusteensa lääkäreiden mukaan erittäin huono. Vain 10% kaikista sairastuneista elää pidempään, kuin 18 kuukautta.

Koska suurin osa pienen pojan elämästä menee syövän kanssa kamppailuun, ei hän valitettavasti pääse leikkimään muiden lasten kanssa samalla tavalla, kuin aikaisemmin. Dannyn täyttäessä kuusi vuotta 25. heinäkuuta, on hänellä vain yksi lahjatoive. Hän toivoo saavansa paljon synttärikortteja sekä kirjeitä, tutuilta ja tuntemattomilta.

Dannya voi ilahduttaa lähettämällä tervehdyksensä pojalle osoitteeseen: Danny Nickerson, P.O. Box 212, Foxboro, MA, 02035.

Lähde: kgw.com

 

Tässä ehkäpä tämän kesän kätevin niksi!

Mikä olisikaan parempaa kuumalla helteellä, kuin jääkylmä juoma? Jääpaloja ei aina ole saatavilla, mutta tällä kikka kolmosella saat jääkylmää juomaa jopa nopeammin, kuin jääpaloilla. Tarvitset vain vesipullon, jossa on puhdistettua vettä ja joka on viilentynyt pakkasessa muutaman tunnin.

Kun tämän miehen pieni vauva on tyytymätön oloonsa tai ei meinaa saada unen päästä kiinni, on hänellä siihen loistava ratkaisu. Tällä ammattilaulajalla on upea hento ääni joka saa kiukkuisimmankin lapsen rauhoittumaan.

Vauva itkee hänen sylissään, mutta nukahtaa alle minuutissa kun kuulee isänsä laulavan ja soittavan ukulelea hänelle.

Pieni nälkäinen kissa katsoo silmät suurina omistajansa kädessä olevaa tuttipulloa. Se on täynnä lämmintä maitoa, joka odottaa ottajaansa.

Kissa kapuaa oitis omistajansa jalkaa pitkin tämän syliin, ja ottaa siitä mukavan asennon. Se saa tuttipullon tassujensa väliin ja makunautinto voi alkaa!

Ovatko vaatteet usein rypyssä matkalaukussa sen vuoksi, että et ole jaksanut viikata niitä. Ei hätää tällä videolla esitellään tekniikka, jossa paita taitellaan vain kahdessa sekunnissa!

Taidon opetteleminen saattaa viedä hetken, mutta ainakin tyttöystävä tai vaimo on iloinen, kun vaatteet ovat vihdoin järjestyksessä!