Tiesitkö, että leijona ja tiikeri ovat niin läheistä sukua, että ne voivat saada keskenään jopa pentuja. Maailmassa on ainoastaan noin 1000 tiikerin ja leijonan risteytystä ja valitettavan moni niistä elää vankeudessa ihmisten huviksi, Daily Mail kirjoittaa.

Nämä ”liikerinpennut” eivät kuitenkaan elä vankeina. Yeti, Sampson, Apollo ja Odlin ovat jo itsessään ainutlaatuisia, mutta vielä harvinaisempia niistä tekee se fakta, että ne ovat valkoisen leijonan ja valkoisen tiikerin pentuja.

Ivory (uros leijona) ja Saraswati (naaras tiikeri) ovat pentujen ylpeät vanhemmat. Koko perhe asuu yhdessä Myrtle Beachilla sijaitsevassa puistossa, Carolinassa, Yhdysvalloissa.

Pennut kasvavat viikossa noin 450 grammaa ja tänä päivänä ne ovat jo täysikasvuisia, sillä tämä video on kuvattu vuonna 2014.

Voit katsoa ainutlaatuisista pennuista kuvatun videon alapuolelta!

Kissat saattavat olla joskus viekkaita ja ehkä jopa ”ilkeitä”, mutta minä väitän etteivät ne oikeasti ole kuitenkaan luonteeltaan sellaisia. Kissojen täytyy olla hieman viekkaita, sillä kuinka ne muuten voisivat juosta pihalla ja napata hiiriä?

Tällä videolla näemme kissojen välisen keskustelun, joka on ihastuttanut kymmeniä miljoonia ihmisiä. Kukaan ei tiedä, mistä kaksikko keskustelee, mutta toisaalta ei edes tarvitse. Video on yksinkertaisesti suloinen ja ystävysten salaisuus saakin jäädä niiden välille.

Katso video ja jaa se parhaalle ystävällesi! 🙂

Joillakin ihmisillä tuntuu olevan tarve satuttaa muita eläimiä tai ihmisiä. Tämä saattaa johtua esimerkiksi siitä, että kyseinen henkilö voi huonosti ja haluaa purkaa tunteensa vahingoittamalla muita.

Tilanne ei kuitenkaan aina ole tämä, sillä joillekin idiooteille toisten satuttaminen tuntuu olevan vain humoristinen tapa viettää aikaa.

Pahalla on tapana saada kuitenkin palkkansa – tällä videolla näemme täydellisen esimerkin juuri tämänkaltaisesta tapauksesta. Videolla mies menee potkaisemaan rannalla kulkevaa koiraa ja hetken kuluttua hän lähtee juoksemaan henkensä edestä karkuun.

Koira ei ollutkaan yksin, sillä sen kaverit huomasivat tilanteen ja päättivät puolustaa ystäväänsä.

Alligaattorit ovat pelottavan näköisiä ja suurin osa ihmisistä kiertää ne kaukaa. Joissakin tilanteissa näistä esihistoriallisista eläimistä pääsee kuitenkin ottamaan hienon kuvan, turvalliselta etäisyydeltä.

Kaikki ei ole kuitenkaan sitä, miltä se näyttää – tämä video on siitä erinomainen todiste.

Videolla näemme ihmiset, jotka ovat saapuneet kuvaamaan tietä ylittävää alligaattoria. He ovat niin innoissaan suuresta eläimestä, että he unohtavat vilkaista taakseen.

Tällä kertaa mitään ei onneksi tapahtunut, mutta voimme olla varmoja siitä, että kotona videotallennetta katsonut mies joutui hieraisemaan silmiään.

Ihmiset osaavat olla todella mukavia, mutta myös tavattoman ilkeitä ja inhottavia muita eläimiä kohtaan. Pulassa olevan eläimet hylkääminen oman onnensa nojaan on yksi raukkamaisimmista teoista. Paikalle tulisi hälyttää apua, mikäli eläimestä ei pysty huolehtimaan itse.

Pam -niminen lammas löydettiin hylättynä pellolta. Pam oli heikossa kunnossa eikä se pystynyt kävelemään, mutta vapaaehtoiset ihmiset halusivat auttaa eläintä parantumaan. Koetulokset osoittivat, että Pamin jalat olivat pysyvästi vaurioituneet jo silloin, kun eläin oli emonsa vatsassa.

Kovien ponnisteluiden jälkeen vapaaehtoistyöntekijät löysivät Pamille oikean ratkaisun. Karitsa sai itselleen oman pyörätuolin, jonka avulla se pystyy jälleen kävelemään!

Voit katsoa karitsasta kertovan videon alapuolelta:

Evästevalinnat