Nämä koirat ovat todella karmaisevan näköisiä ja jotkin niistä ovat saaneet jopa palkintoja rumuudestaan. Haluaisitko sinä jonkin näistä koirista?

Oregonin eläintarhassa Yhdysvalloissa on sattunut kummallinen tapaus. Leijona nimittäin yritti syödä lasin läpi 1-vuotiaan Trent-pojan. Liekö lapsen seepraa muistuttava asustus ollut yksi osasyy tapahtumaan…

On sanottu että jokaisella meillä on luurankoja kaapeissamme, joillakin jopa aaveita autotalleissamme. Kohujulkkis Kim Kardashian tweettasi äskettäin kuvan itsestään istumassa ystävänsä uudessa kromisessa Audi R8sissa.

2012-05-03-kimtweet.jpg

Tarkkasilmäisimmät huomasivat kuitenkin taustalta mielenkiintoisen ’henkilön.’

Autotallissa näyttäisi luuraavan The Ringistä tuttu pikkutyttö Samara.

Tässä kuvasarjassa miehet ovat kerrankin onnistuneet käyttämään mielikuvistustaan luovasti! Usein miesten sanotaan olevan naisia lapsellisempia ja mieleltään pikkupoikia. Todistaako tämä kuvasarja väitteen oikeaksi? Katso ja ota selvää.

 

sEXFR

 

A cappella tarkoittaa soitinsäestyksetöntä laulumusiikkia, jossa kaikki äänet ja melodiat tuotetaan ilman minkäänlaisia instrumenttejä.

Youtubeen lisätyssä videossa kolme nuorta poikaa ovat vieneet a cappellan aivan uusiin ulottuvuuksiin. He päättivät nimittäin tuottaa dupstep tyylistä musiikkia a cappellana.

Kappaleen laadusta jokainen voikin olla sitten eri mieltä, mutta mielipiteitä se jakaa varmasti!

 

Evästevalinnat