Valokuvaaminen vaatii runsaasti kärsivällisyyttä ja aikaa, jonka takia vain harvat ihmiset jaksavat sitä tehdä.

Daniel Csobot niminen kuvaaja jaksoi hääriä linssin takana niin kauan kunnes hän sai upean videonsa valmiiksi.  Videolla näet pätkiä eri kukista ja kasveista, jotka kasvavat.

Parkour on 1980-luvulla Ranskassa kehitetty liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti paikasta A paikkaan B. Nyt pääset katsomaan, miltä kyseinen laji näyttää sen harrastajan silmissä.

Luvassa on korkeita paikkoja, voltteja  ja muita upeita temppuja. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseinen laji vaatii erittäin paljon harjoittelua ja videolla nähtäviä temppuja ei tule kokeilla kotioloissa.

*Huom. Videon aikana tapahtuva räjähdys on kovaääninen, joten laske kaiuttimiesi äänenvoimakkuutta.

Etelä-Koreassa nähtiin suuri kaasuräjähdys, joka johtui talossa syntyneestä kaasuvuodosta. Tapahtuma saatiin tallennettua kameralle, sillä vieressä olleessa autossa oli kojelautakamera.

Tapahtuman seurauksena muutama ihminen loukkaantui, mutta kukaan ei menettänyt henkeään.

 

Break Dance vaatii erittäin hyvää kehonhallintaa ja kuntoa. Treiz Seiz on harjoitellut breikkausta koko ikänsä ja tällä videolla hän vetää lähes fysiikan lakien vastaisen esityksen.

Mies hyppii ja pyörii ympäri lavaa ja on aivan pysäyttämätön.

Seuraa miestä Facebookissa: www.facebook.com/pages/Treiz-Seiz

Oletko koskaan miettinyt miltä eri asiat näyttävät 200 kertaa hidastettuina? Tällä videolla on hidastuksia normaaleista arkipäivän asioista sekä koemielessä kuvatuista videoista.