Metsässä oleskelu on rauhoittavaa ja oli vuodenaika mikä hyvänsä, kaunista katseltavaa riittää valtavasti. Valokuvaaja Suvi Sievilä sai idean kuvasarjasta, joka esittää luonnon morsianta.

“En muista koska viimeksi luonto olisi saanut minussa aikaan yhtä voimakkaan elämyksen, kun löysin paikan. Tiesin heti, että kuvaus pitäisi toteuttaa juuri täällä”, Sievilä mietiskelee blogissaan.

Jäämme aivan sanattomiksi katsellessamme näitä upeita valokuvia metsän keitaasta, johon malli on asettunut kuin kotiinsa. Valokuvaaminen on taitolaji, sen todistaa täydellisesti Sievilän “Taken by Nature” -kuvasarja.

Kuvat: Suvi Sievilä / Facebook

 

Taken by Nature

morsian-suvi-sievila

morsian2-suvi-sievila

morsian3-suvi-sievila

morsian4-suvi-sievila

morsian5-suvi-sievila

morsian6-suvi-sievila

morsian7-suvi-sievila

© Suvi Sievilä

Netissä on paljon videoita, joissa valtavia dominoasetelmia kaadetaan ja lopputuloksena syntyy upeita esityksiä.

Dominojen pinoamista harrastettaessa kädet eivät saa täristä ja hermojen on oltava rautaiset. Tyttö työskenteli tämän projektin kanssa 25 tunnin ajan ja yhteensä työn valmistukseen kului 8 päivää. Loppusenteillä dominoja aseteltaessa on oltava erityisen tarkkana, sillä koko työtä ei olisi mukava aloittaa alusta pienin virheen takia.

 

Lentokoneen noustessa moni lentopelkoinen henkilö pelkää, että kone putoaa takaisin maahan. Tämä Boeingin kuvaama video nostaa kuitenkin turvallisuuden tunnetta, sillä matkustajakone Boeing 787-9 dreamliner pystyy nousemaan ilmaan lähes pystysuoraan.

Katso vaikuttava video yläpuolelta!

Tällä videolla paha saa hyvässä mielessä palkkansa.

Videolla autoilijat heittelevät roskia ulos autosta ja moottoripyöräilijä on ottanut tehtäväkseen muistuttaa heitä, että roskaaminen ei kannata. Motoristi ottaa ihmisten roskat ja ajaa autoilijoiden viereen, jonka jälkeen hän heittää ne takaisin autoon.

Tämä varmasti muistuttaa autoilijoita siitä, että roskaaminen on väärin.

Koirat pystyvät tulkitsemaan ihmisten puhetta ainakin äänenvoimakkuuden perusteella. Koirat myös tietävät, kun ne tekevät jotain väärää.

Videolla omistaja yrittää selvittää kumpi koirista on syyllistynyt keksivarkauteen. Lopulta toinen koirista “sortuu” tunnustamaan, että sen sisarus oli varkauden takana.

Eläimen tapa osoittaa syyllinen on yllättävän nerokas. Koira nimittäin painaa tassunsa sisaruksensa pään päälle.