Valokuvaaja Kerri Lane oli lounaalla ravintolassa aviomiehensä kanssa, kun hänen silmiinsä pisti jotain, mitä ei voinut jättää huomioimatta. Kaunis nuori nainen punaisine hiuksineen istui toisella puolella ravintolaa poikaystävänsä kanssa.

“Näin kauniin punahiuksisen tytön, josta tuli välittömästi mieleen merenneito. Sanoin ääneen miehelleni, että siinä se on. Minun merenneitoni.”

Kerri oli työstänyt jo jonkin aikaa merenneitoprojektiaan. Ravintolassa oleva tyttö sopisi siihen täydellisesti. Kerri halusi kysyä häntä mallikseen. Lähestyessään tyttöä, hän huomasi jotain, mitä ei ollut aikaisemmin tajunnut. Tyttö istui pyörätuolissa.

“Kun huomasin hänen olevan pyörätuolissa, olin ensin hieman järkyttynyt. En siksi, että se muuttaisi mitään, vaan sen vuoksi, että niin nuori joutuu olemaan pyörätuolissa.” Kerri ei kuitenkaan epäröinyt hetkeäkään ja kertoi tytölle kuvauksista.

19-vuotias Mackenzie Clare oli yllättynyt ja innoissaan. Hän suostui miettimättä pyyntöön. “Tuntui hyvältä, kun jollain on joskus jotain muutakin kysyttävää kuin että miksi istun pyörätuolissa”, Mackenzie kertoo.

Holtiton kuski törmäsi heidän perheensä autoon, kun Mackenzie oli 10-vuotias. Tyttö halvaantui vyötäröstä alaspäin. Mackenzie oli haaveillut malliurasta pienestä asti, mutta tyrmäsi idean halvaannuttuaan. Nyt unelmat käyvät toteen.

Mackenzieta valmisteltiin kuvauksia varten.

Puvun pyrstö on suunniteltu kelluvasta materiaalista, jotta se olisi turvallinen.

He saivat kauniita kuvia aikaan.

Tyttö tunsi itsensä upeaksi ja oli ylpeä itsestään. Ja syystäkin.

Valokuvaaja Kerri Lane haluaa inspiroida muitakin Mackenzien tarinalla.

Mackenzie oli ensin hyvin epävarma itsestään.

 Rohkeus kuitenkin voitti pelon, ja hän halusi tavoitella unelmiaan halvaantumisesta huolimatta.

Mikä vain on mahdollista, jos vain uskoo itseensä.

Kuvat: KerriLanePhotos, kerrilanephotos.com

Via: Viralnova

Malia oli vierailemassa vanhempiensa luona. Kun hänen lentonsa saapui kentälle, vastassa odotti ensin yksi kitaraa soitteleva kaveri, sitten toinen ja kolmas. Nämä ohjeistivat tyttöä kulkemaan oikeaan suuntaan. Ja kukas se siellä sitten odottikaan ja mikä mielessä…

Tämä ihana tapahtuma sai muutkin kentällä olleet pyyhkimään silmäkulmaansa.

Jokaisen elämässä on ikimuistoisia hetkiä, joita ei koskaan unohda. Varsinkin kaikki ne positiiviset jutut ovat sellaisia, joita kantaa mielellään sydämessään aina. Ne ovat sellaisia aarteita, jotka saavat elämän tuntumaan elämältä.

Alla on koottuna 24 juuri sellaista tilannekuvaa. Ne kertovat tarinaa esikoisen syntymästä, viimeisestä hetkestä isovanhempien kanssa tai äidin lämpöisestä halauksesta valmistujaispäivänä.

1.

Päivä, jolloin pikkusisko pääsi ensimmäisen kerran isoveljen syliin.

2.

Kun hän vastasi kyllä.

3.

Onnenkyyneleet isän silmissä, kun hän pitelee esikoista sylissään.

4.

Viimeinen yhteiskuva isovanhempien kanssa.

Kun pieni poika Christian McPhilamy näki mainoksen, joka kehotti ihmisiä luovuttamaan hiuksiaan sairaiden lasten hyväksi, hän tiesi heti, mitä tehdä. Christian alkoi kasvattaa tukkaansa antaakseen sen hyväntekeväisyyteen. Hän ymmärsi, että syöpää sairastavat lapset eivät pääse leikkimään niin kuin muut, heillä on kipuja ja he ovat väsyneitä, ja sen lisäksi kemoterapia vei heiltä myös hiukset. Christian halusi auttaa.

Kaksi vuotta myöhemmin hiukset olivat tarpeeksi pitkät leikattavaksi ja Christian oli tyytyväinen. Tähän kahteen vuoteen kuului kuitenkin myös huolia. Pitkän tukkansa takia Christiania kiusattiin, ja jopa aikuiset naureskelivat hänelle – muka vitsillä. Aikuiset tuumailivat, että olisiko jo aika leikata tukka, sillä hänhän näyttää ihan tytöltä, ja tarjoutuivat jopa antamaan Christianille rahaa, että hän voisi mennä parturiin.

Mutta tämä pieni ja reipas hyväsydäminen poika ei antanut kenenkään lannistaa häntä eikä koskaan valittanut tai toivonut tukkansa leikkaamista ennen kuin se oli tarpeeksi pitkä.

8-vuotias Christian oli päässyt kahdessa vuodessa tavoitteeseensa.

Tukka oli tarpeeksi pitkä leikattavaksi.

Hiukset jaettiin osiin, jotta niiden niputtaminen onnistuisi paremmin.

Tupsut laitettiin pusseihin ja lähetettiin sairaalaan. Lahjoitetuista hiuksista tehdään peruukkeja.

Vielä viimeinen siistiminen ja Christianin kevyt kesätukka on valmis.

Tässä hymyilee onnellinen hyväsydäminen poika, joka saavutti tavoitteensa – kiusaajista huolimatta.

Lähde: Facebook
Via Mashable

Usein näemme mustavalkoiset kuvat vain historiallisina hetkinä, jotka ovat tapahtuneet kauan aikaa sitten. Kun valokuvaus keksittiin parisataa vuotta sitten, kuka olisikaan uskonut, miten tarkkoja ja upeita kuvia nykypäivänä saataisiinkaan. Onneksi on olemassa lahjakkaita taiteilijoita, jotka pystyvät päivittämään vanhat valokuvat nykypäivään.

Dana Keller on taiteilija, joka herättää mustavalkoiset kuvat henkiin. Hän lisää historiallisiin ja vanhoihin kuviin värit. Lisää Danan upeita teoksia voi katsoa hänen nettisivuiltaan danarkeller.com tai Facebookista.

1. Englantilainen kirjailija Charles Dickens, 1867

2. Waldwickin juna-asema, New Jersey, 1903

3. 16-vuotias Ned Parfett myy kopioita lehdestä, jossa kerrotaan Titanicin uponneen, 1912

4. Taikuri ja kahlekuningas Harry Houdini, 1912

5. Audrey Hepburn

6. Autopolo-kisa, 1915

7. Postia kuljettava pilotti William C. Hopson, 1926

8. Yhdysvaltalainen näyttelijä Lillian Gish, 1920

9. Sotilaslentäjä Punainen Paroni, 1917

10. Joulupukki tervehtii pientä tyttöä Bostonissa, 1920

11. Amerikkalainen lentäjä Charles Lindbergh, 1923

12. Pojat ostavat pääsiäiskukkia Union Squarella, 1908

13. Jatkuva kuivuus ja pöly yskittää farmarin poikaa. Oklahoma, 1936

14. Jazz-legenda Louis Armstrong, 1946

15. Coney Island, 1905

16. Naiset kuljettavat jäätä, 1918

17. Golden Gate -sillan rakentamista, 1935

18. Albert Einstein, 1921

Lähde: History in color