Ihmisten mennessä valokuvauskoppiin he eivät välttämättä osaa odottaa näin kamalaa yllätystä. Videon henkilöt olivat erittäin iloisia kunnes paikalle saapui kaksi ”hirviötä”, jotka telkivät paniikissa olleet ihmiset kopin sisään.

Pilaa ei onneksi kuitenkaan jatkettu kovin pitkään, sillä heikkohermoisimmat ihmiset olisivat voineet saada jonkinlaisen kohtauksen.

Moottoripyöräily on monelle ihmiselle tapa päästä eroon arjesta ja sen aiheuttamista ongelmista ja huolista. Ajaessa pyörällä 300 kilometrin tuntivauhdilla saa tuntea elämänsä omissa käsissään. Kovassa vauhdissa keho vapauttaa hyvän olon hormoneita, jotka saavat kuskin nauttimaan jokaisesta tilanteesta.

Tällä videolla ”Bad Company” niminen ryhmä hurjastelee maanteillä ja haastaa muun muassa Audi r8 -superauton kilpailuun. Videolla on monia läheltä piti -tilanteita, mutta onneksi hurjapäät selvisivät niistä hengissä.

Tom Thum on aseistautunut vain yhdella mikrofonilla ja omalla suullaan, joilla hän pystyy tuottamaan ihmisääntä koettelevia soundeja. Ei käytännössä ole sellaista ääntä, jota Tom ei pystyisi tuottamaan omalla suullaan.

Moni saattaa luulla, että kyseessä on taas yksi huomionkipeä beatbokseri, mutta tämä kaveri on kuitenkin peräisin muualta kuin omalta planeetaltamme.

Huom* Emme pidä tätä viihdeuutisena ja varoitamme videon sisällön olevan rajua, jonka takia se ei sovi herkimmille katsojille.

Härkäjuoksu on tapahtuma, joka järjestetään joka vuosi Pamplonassa, Espanjassa San Fermín -festivaalin yhteydessä. Juoksuun osallistuu vuosittain 2000–3500 hurjapäätä, joista useampi sata loukkaantuu.

Videolla härkä murjoi miehen, joka kaatui kesken juoksun. Härkä heitteli avutona miestä ilmaan ja ruhjoi tämän ihoa pahasti. Onneksi mies kuitenkin selvisi tilanteesta hengissä, vaikka hän saikin pahoja vammoja ympäri kehoaan.

Palomiehet tekevät päivittäin paljon hyviä tekoja, joista ei juurikaan puhuta. Aina tehtäviin ei kuulu ihmisten pelastaminen, sillä tulipalojen aikana myös eläimet joutuvat pulaan.

Videolla esiintynyt palomies löysi kissanpennun tajuttomana tulipalon keskeltä ja toi sen ulos. Tämän jälkeen eläimelle annettiin happea ja vettä, jonka jälkeen se virkosi.