Mimi Foundation on säätiö, joka haluaa auttaa syöpää sairastavia ihmisiä. Säätiö järjesti ranskalaisen valokuvaajan kanssa yhteistyössä projektin ”If only for a second”.

Syöpäpotilaita haastateltiin ja suuri osa heistä sanoi kaipaavansa huolettomuutta. Syöpä on heidän mielessään koko ajan, eikä sen kanssa opi elämään. Projektin tarkoitus on saada syöpää sairastavat ihmiset unohtamaan sairautensa edes hetkeksi.

Projektiin valittiin 20 vapaaehtoista syöpäpotilasta, joille tehtiin suuri muodonmuutos. Heidät meikattiin, puettiin uusiin hienoihin vaatteisiin sekä valittiin näyttävät peruukit jonka jälkeen heidät kutsuttiin studioon valokuvattavaksi. Heitä pyydettiin pitämään silmiänsä kiinni koko muodonmuutoksen ajan, jotta lopputulos tulisi yllätyksenä.

Kun muodonmuutos oli valmis, he menivät yksi kerrallaan penkille kuvattavaksi. Heitä vastapäätä oli yksipuolinen peili, jonka takana oli valokuvaaja valmiina tehtäväänsä – valokuvaamaan yhden sekunnin huolettomuutta.

Tanssilahjakkuudet Kevin ja Beberly Colombia hallitsevat salsa-askeleet paremmin kuin monet ikäisensä. Sisarukset ovat tanssineet siitä asti, kun he oppivat kävelemään. Nämä kuusi ja seitsämän vuotiaat suloiset lapset pääsevät vielä pitkälle näiden uskomattomien tanssitaitojensa ansiosta.

5-vuotiaalla Iris-tytöllä on autismi, minkä vuoksi hänellä on merkittäviä puutteita sosiaalisessa vuorovaikutuksessa ja kommunikaatiokyvyssä. Hän ei ole oppinut vielä puhumaan tai näyttämään tunteitaan.

Jotkut autistiset lapset ovat poikkeuksellisen lahjakkaita joillakin alueilla, kuten musiikissa tai kuvataiteessa, ja heillä on usein hyvä visuaalinen muisti. Iris on taitava maalaamaan ja myös pitää siitä todella paljon. Hän voi istua monia tunteja pöydän äärellä maalaten.

Lähde: Facebook

Kellar on kolmevuotias englanninspringerspanieli, joka on ollut syntymästään asti sokea. Tämä touhukas koira ei kuitenkaan jätä tekemättä asioita sen takia, ettei näe.

Kellar onkin oppinut käyttämään muita aistejaan niin hyvin, että se voi tehdä sitä, mitä rakastaa – noutaa lelua. Omistaja heittää lelun kauas ja koira kuuntelee tarkasti, mihin se lentää. Sitten se haistelee ja ottaa vastaan omistajansa ohjeita, mihin suuntaan mennä. Ja ei muuta kuin uudestaan!

Koska heinä on parempaa aidan toisella puolella.

Kaksi hevosta, erilliset pilttuut. Välissä seinämä ja vähän kalterintynkää. Toinen hevosista päättää antaa heiniään kaverilleen. Se ottaa suuhunsa oikein ison tukon ja työntää heinät sitten kaltereiden läpi. Ja kaverille maistuu!