NPG jakoi jo mahtavia “opintotukipaketteja”, mutta he haluavat entisestään edistää opiskelijoiden yöelämää. Opiskelu on rankkaa, joten se vaatii tasapainoksi mahtavia elämyksiä ja suuria huvituksia. Tästä syystä NPG järjestää Valtakunnalliset Opiskelijabileet perjantaina 13.9!

Perjantaina 13.9. kannattaa siis saapua ajoissa paikalle alhaalla lueteltuihin yökerhoihin. Klo 22-23 välisenä aikana sisäänpääsymaksu on vain 3€ sisältäen narikkamaksun! Eikä tässä vielä kaikki…

Saat vielä lisäksi ILMAISEN MEMBERKORTIN!

Memberkortilla olet oikeutettu vuoden ajaksi mahtaviin membertarjouksiin niin sisäänpääsymaksuissa kuin baaritiskeilläkin. Nyt siis kolikkokukkarot esiin ja bailaamaan!

Teko on voimassa seuraavissa yökerhoissa:

Baarikärpänen, Helsinki – Tivoli, Lahti – Tivoli, Tampere – Koskiravintolat, Valkeakoski – Tivoli, Salo – Cabaret, Pori – Giggling Marlin, Jyväskylä – Giggling Marlin, Lappeenranta – Komia, Seinäjoki – Tivoli, Oulu – Apollo, Oulu – Onnela, Kuopio – Onnela, Kajaani – Onnela, Rovaniemi

Kaikki tietävät, että luonto on lähellämme, mutta sen kauneuden unohtaa helposti arjen kiireessä. Toisin sanoen jos jonkin olemassaolon unohtaa sitä ei ole olemassa.

Useista eri paikoista kuvatut pätkät muodostavat kokonaisuuden, joka saa monen haukkomaan henkeään. Muistakaa siis kunnioittaa luontoa ja kohdella sitä niin, että myös jälkikasvu saisi sen kauneudesta nauttia.

Videolla esiintyvä mies Jason, oli juuri toipumassa tyräleikkauksesta. Jason ja hänen vaimonsa ovat olleet 6 vuotta naimisissa, ja tämä oli Jasonin viides leikkaus heidän avioliittonsa aikana. Hänelle on sattunut erilaisia komplikaatioita, mutta vaimo on ollut rinnalla joka kerta.

Tällä kertaa Jason kärsi leikkauksen jälkeisestä hetkellisestä muistinmenetyksestä, eikä hän edes tunnistanut omaa vaimoaan. Onneksi tilanne ei ollut niin vakava, ettei pökkyrässä olleen Jasonin toteamuksille ja kysymyksille voisi nauraa näin jälkeenpäin.

Because I said I would -Facebook-sivusto, jonka tarkoitus on kehottaa ihmisiä kunnioittamaan antamiaan lupauksia, julkaisi tämän videon syyskuun 4. päivä.

Videolla mies nimeltä Matthew Cordle tunnustaa ajaneensa autoa humalassa moottoritiellä väärään suuntaan, osuneensa toiseen autoon ja tappaneensa miehen, Vincent Canzanin.

Videon tarkoitus on muistuttaa jokaista siitä, että oma typerä käytös voi jättää toisen ihmisen elämään parantumattomat haavat ja elinikäisen surun.

Make the promise to never drink and drive.

Lapsia ei pitäisi päästää koskaan aikusten huoneeseen tai laatikoille, jos siellä on jotakin lapsille sopimatonta. Lapset koluavat joka nurkan läpi, sillä ovathan he uteliaita.

Videon poika oli tehnyt erikoisen löydön äitinsä laatikosta, joka ei oikein sovi vielä tuon ikäisille lapsille. Onneksi poika ei vielä ymmärtänyt millä hän leikkii.

Evästevalinnat