Gorillat ovat valtavia lihasmöykkyjä ja niiltä löytyy myös huomattavan paljon älykkyyttä.

Kentin eläintarhassa Englannissa asuu gorilla nimeltä Ambam, joka kiehtoo paikalle tulleita vieraita ja turisteja. Gorilla on opetellut kävelemään kuin ihminen ja näky on huvittava. Ambam on ilmeisesti katsonut aitauksen ulkopuolella käveleviä ihmisiä ja päättänyt matkia heitä.

Ambam on jo 27-vuotias, joten hän seisoo ikäisekseen erittäin suorassa ja voi kaikin puolin hyvin.

Kanalat eivät yleensä tuo mieleen idyllistä maatilaa, sillä massatuotannon myötä kanat elävät melko ahtaissa oloissa, joissa epäpuhtaudet leviävät. Suomessa tilanne on parempi kuin ulkomailla, mutta aina olisi parantamisen varaa. Myös kuluttaja voi vaikuttaa, ostamalla kananmunia, jotka on tuotettu ekologisesti ja vastuullisesti.

Tällä videolla näemme todella ihanan tilanteen, jossa maanviljelijä päästää kanat ulkoilemaan. On upeaa nähdä, kuinka iloisesti kanat lähtevät juoksemaan rinnettä alas ja video onkin todiste siitä, että myös linnuilla on tunteet.

Koirat nauttivat siitä, kun niiden omistajat ovat iloisia ja tyytyväisiä. Koirat yrittävät usein sovitella riitoja, kun ne aistivat, että kaikki ei ole kunnossa. Tällä videolla näemme tilanteen, jossa vihainen äiti yrittää kurittaa tuhmuuksia tehnyttä lastaan.

Koirat eivät kuitenkaan salli väkivaltaa, jonka seurauksena ne hyppivät äidin syliin ja yrittävät viedä huomiota pois pojasta.

Opossumipoikaset olivat joutuneet orvoiksi, kun niiden äiti hylkäsi ne. Poikaset eivät selviä kauaa ilman äidin pussia, josta ne saavat suojaa, lämpöä ja ravintoa.

Pennsylvaniassa tapahtunut tilanne on kerännyt suurta mediahuomiota sen jälkeen, kun eläimet pelastettiin. Kukaan ei nimittäin osannut arvata, että opossuminpoikaset ovat näin suloisia!

Katso suloinen herkutteluhetki alla olevalta videolta!

Moni muistaa lapsena sen hetken, kun ensi lumi alkoi hitaasti sataa illalla ja aamulla sai herätä valtavien kinosten ympäröimänä.

Nämä hevoset olivat todistamassa juuri samankaltaista tilannetta ja aamulla ne pääsivät riehumaan puuterilumen keskelle. On ihana nähdä, kuinka iloisia hevoset ovat, kun ne saavat juosta ja temmeltää toistensa kanssa.