Ensin kuului kovaa jyrinää, sitten maa alkoi täristä. Valtavat kivenjärkäleet lensivät ja pomppivat alas kalliota pitkin. Kaksi niistä jyräsi suoraan talon läpi. Tämä tapahtui 21. päivä tammikuuta Italiassa Etelä-Tirolin maakunnassa Termenossa. Evakossa olevat talon omistajat ovat perustaneet Facebook-sivun, jonka avulla he toivovat saavansa lahjoituksia talon kunnostusta varten. Onneksi kenellekään ei käynyt mitään.

Kivet putosivat 800 metrin korkeudelta.

Yksi kivistä pysähtyi juuri ennen taloon iskeytymistä.

Pahiten tuhoutui lähes 300 vuotta vanha lato.

Kuvat: Youtube

</span><span style="line-height: 1.5em;">http://www.youtube.com/watch?v=rurBUhnI7GQ#t=177
Ihmiset tekevät uskomattomia asioita adrenaliinin vuoksi. Tämän videon jälkeen hiihtohissit eivät enää koskaan näytä samalta.

Kanadan ratsupoliisi on pidättänyt 23-vuotiaan naisen, joka toimi osallisena laittomaan B.A.S.E -hyppyyn hiihtohissistä, Whistlerissä British Columbiassa. Nainen nauhoitti hypyn ja latasi sen Youtube.com -sivustolle. Poliisi on saanut selville hypänneen miehen henkilöllisyyden, mutta eivät ole vielä tavoittaneet tätä. Miestä odottaa yli 5,000 dollarin sakkotuomio. Hän on tällä hetkellä etsintäkuulutettu. Jos siis törmäätte tähän hiihtohissistä hypänneeseen hurjapäähän, niin heittäkää yläfemma ja soittakaa poliisille.


Kun Alice niminen ranskanbuldogi kuulee kaverinsa äänen tietokoneelta, tämä päättää vastata takaisin samalla mitalla. Ei voi vaan ymmärtää miten koirasta voi lähteä moinen ääni. Toivomme että Alice pistää kokoon kuoron ja jatkaa laulu-uraansa eteenpäin.

Näin aikuisenkin silmään – sellaisen aikuisen, joka osaa piirtää vain tikku-ukon – tämä video näyttää hämmentävän simppeliltä tai sellaiselta, että on pakko kokeilla. Ei se mitään, että tämä on suunnattu lapsille. Lapsenmielinen käy ihan yhtä hyvin.

Sen lisäksi, että tämä optinen kolmiulotteinen käsi-illuusio on siisti, se on myös helppo toteuttaa. Tarvitaan vain paperia ja pari kynää. Ja se käsi. Sitten piirretään se, minkä jälkeen vedetään tussilla sillä tavalla jännästi kaari aina kädenkuvan päältä. Vaikea selittää, helppo ymmärtää videolta. Jännä!

Tämä kappale on soinut Vivaksen toimistolla toistolla jo useamman tunnin, eikä syyttä!

Harvoin yhdistyy taito, ryhmäkemia, idearikkaus ja puhdas ilon tuntu paremmin, kuin acapella-viisikko Pentatonixin kappaleissa. Yllä olevassa videossa yhtye on uudelleenideoinut ja sekoittanut monta Daft Punk -yhtyeen kappaletta mielenräjäyttävän hienoksi kokonaisuudeksi.

Vokaalinen sensaatio ja NBC:n ”The Sing-Off” -kilpailun kolmannen tuotantokauden voittaja, Pentatonix, vie instrumentittoman musiikin pidemmälle, kuin kukaan on uskaltanut edes kuvitella. Maailman tunnetuimman viiden nuotin musiikkiskaalan mukaan nimetty viisikko on muuttanut yhden popmusiikin puhtaimmista ja sielukkaimmista ilmaisutavoista, uudeksi ja jännittäväksi tyyliksi, joka on täynnä mahdollisuuksia.

Pentatonix on kehittänyt itselleen tyylin joka on täysin uniikki ja äärimmäisen tarttuva. Oli kyseessä sitten heidän originaalikappaleensa tai uudelleenideoituihin pop-hitteihin perustuva sekoitus, on täysin varmaa, että tämä viisikko jää mieleesi.

www.ptxofficial.com/

 

Evästevalinnat