Merinorsu voi painaa aikuisena jopa 2400 kg ja olla pituudeltaan yli viisi metriä. Nämä kaverit videolla ovat vielä poikasia, mutta tuskin kuitenkaan heppoisen kevyitä. Syntyessään ne painavat noin 35 kg, ja niiden paino nelinkertaistuu kuukaudessa.

Toimittaja on erittäin otettu uusista ystävistään ja kokee uransa erikoisimman ja merkittävimmän hetken näiden kahden hylkeen kanssa.

Card flourish tarkoittaa korttipakalla kikkailua ja vaikuttavien temppujen tekemistä. Card flourishin ensisijainen tarkoitus on näyttää vaikealta tehdä, sekä olla visuaalisesti kiehtova.

Videolla Eliot Slevin näyttää meille Card flourish taitonsa, ja kieltämättä sorminäppäryys sekä sulavat liikkeet pistävät vakuuttuneeksi.

Pirteän näköinen musta orava etsii nurmikolta ruokaa. Sapuskaa löytyy ja Tiku näyttää iloiselta. Kaikki tuntuu olevan ok. Paitsi, että Tiku kupsahtaa vaakatasoon vähän väliä. Mutta sieltä se aina nousee ja jatkaa napostelua. Ei näytä menoa haittaavaan.

Netissä miljoonia ihmisiä kummastuttanut ja järkyttänyt juttu miehestä, joka joutui pytonin suihin olikin valhetta.

Alunperin Twitteristä liikkeelle lähtenyt twiitti sai aikaan valtavan ilmiön, josta keskusteltiin eripuolilla maailmaa. Suomessakin useat sivustot uutisoivat kyseisestä onnettomuudesta.

Googlaamalla tulos selviää kuitenkin nopeasti, sillä tilanne oli sattunut jo kuukausia aiemmin Etelä-Afrikassa. Kuvassa esiintyvän pytonin mahassa ei välttämättä edes ole ihminen, sillä ruumiinavausta ei tiettävästi ole tehty.

Valokuvia on mukava ottaa, jotta hyvät muistot säilyisivät läpi elämän. Näissä kuvissa näet hauskoja tilanteita, jossa vauva ja isä poseeraavat kameralle samankaltaisilla ilmeillä.

On ihmeellistä kuinka noin nuori lapsi pystyy matkimaan isänsä ilmeitä näinkin hyvin. Ehkä lapsi on perinyt kuvauksellisuuden vanhemmiltaan.

Lähde: Reddit/Imgur