Oscar-kissa asuu vanhainkodissa Rhode Islandilla Yhdysvalloissa. Oscar ei ole mitenkään erityisen sosiaalinen kissa, mutta se tietää, milloin sen läsnäoloa tarvitaan. Oscar nimittäin aistii, milloin on jonkun aika lähteä toiseen maailmaan. Silloin kissa menee tämän henkilön huoneeseen ja on siellä tukena ja seurana ihan viimeiseen hengenvetoon asti. Oscar antaa saattohoitoa.

Ei ole kauaa siitä, kun kamerassa oli 24 kuvan rulla, ja se piti räpsiä täyteen ennen kuin näki tulokset. Harva nykyään enää teetättää valokuvia, harva nuori ainakaan.

Tähän videolle on koottu 10 valokuvaa, joita ei ole osattu selittää. Aina näitä katsoessa miettii, että ovatko ne aitoja vai eivät, ja haluaako ihminen väkisin yrittää etsiä jotain yliluonnollista vai onko sellaista todella olemassa.

Ihana isä halusi yllättää pienen 5-vuotiaan poikansa, joka taistelee neljännen asteen aivosyöpää vastaan. Pojalla oli syntymäpäivä, joten Hämähäkkimieheksi pukeutunut isä hyppäsi katolta kuistille ja pyysi saada liittyä juhliin mukaan. Poikaa vähän jännitti, mutta Hämähäkkimies sai silti halin ja kutsun sisälle.

Jokainen isä tekisi näin surullisessa tilanteessa mitä vaan tehdäkseen pienen rakkaansa viimeisistä vuosista jännittävää seikkailua.

Kissa syö kaikessa rauhassa ruokaansa kupista. Toinen kaveri ilmaantuu kuitenkin paikalle, ja haluaa myös osansa herkullisista muroista. Se ei voi odottaa, vaan sen on saatava niitä nyt heti. Niimpä se nappaa kupin itselleen.

Lopulta tilanne päätyy hassun näköiseen ruokakupin vuorotteluun kahden kissan välillä. Kaverukset ovat tehneet tätä taatusti ennenkin!

Nainen pyydettiin kesken kokouksen katsomaan ulos ikkunasta, koska kadulla oli kuulemma jotain hässäkkää. Ja siellä todenteolla oli! Hänen kumppaninsa oli kerännyt kasaan 60 lähintä ystäväänsä järjestääkseen elämänsä rakkaudelle romanttisen kosinnan.

Tämmöiset välittämisen osoitukset saavat aina hyvälle tuulelle paitsi rakastavaiset myös sivustakatsojat. Rakkaus voittaa.