Kovin usein vanhempia ihmisiä ei näe jammailemasssa Hip hop -musiikin tahdissa. Tyylilaji on sen verran uusi, että monet vanhemmat ihmiset eivät ole omaksuneet sitä omille soittolistoilleen.

Vanhainkodissa asuvat vanhukset ovat kuitenkin löytäneet sen, mitä he ovat etsineet. Hip hop -musiikin tahdissa tanssahtelevat ystävykset ovat hauskaa ja samalla erittäin hellyyttävää katsottavaa.

Miekannielijät eivät juurikaan pelkää teräviä esineitä. Laji on erittäin vaarallinen ja vaatii paljon harjoittelua, jonka vuoksi esimerkiksi Suomessa Jani Tapanainen on ainut ammattimiekannielijä.

Videolla näet kuitenkin esityksen, joka nostaa karvat pystyyn. Tällä miehellä on pakko olla rautainen sisäpuoli, sillä hän pystyy myös taivuttamaan itseään, kun miekka on syvällä kurkussa.

Lopussa nähtävä temppu kruunaa tämän hurjan esityksen…

Kissat rakastavat kiipeilyä, jonka seurauksena niitä näkee usein hyllyjen päällä ja kummallisissa paikoissa. Mikä voisi siis olla parempaa, kuin rakentaa kissoille omia kiipeilyratoja ja paikkoja, jossa ne pääsevät olemaan rauhassa.

Mountainpetproducts -niminen yritys valmistaa kissoille tarkoitettuja kalusteita, joita on helppo kiinnittää seiniin ja jopa kattoon. Yrityksen inspiroimana Rebecca päätti tuunata talostaan todellisen kissan paratiisin.

1. Tässä talossa kissat saavat kirjaimellisesti viettää kissanpäiviä.

14

2. Tervetuloa kissoille suunniteltuun omakotitaloon.

13

3. Tältä rakennuksessä näytti ennen kuin sitä alettiin remontoimaan.

12

4. Tässä lopputulos.

11

5. Kissat saavat kiipeillä pitkin ikkunalautoja ja seiniä.

10

6. ”Mitä sä katsot, tämä on minun leikkipaikkani”

9

7. Myös kattoon on ripustettu kulkuväyliä.

8

8. Tältä näyttää olohuone.

7

9. ”Tää on paras talo ikinä”

6

10. Kissoilla ei varmasti tule olemaan tylsää.

5

11. ”Ai, että mä nautin”

4

12. Voisin tällä kertaa ottaa tässä nokoset.

3

13. Kissat saavat halutessaan olla rauhassa yläilmoissa.

2

14. ”Ja mikä parasta, tuo alhaalla oleva koira ei pääse koskemaan muhun mitenkään”

1

Lähde: thechive.com

Ocalan kansallispuistossa, Floridassa syttynyt metsäpalo työllisti palomiehiä. Kun miehet menivät sammuttamaan paloa, he näkivät metsässä pienen karhunpennun, joka oli saarroksissa liekkien keskellä.

Hetkeäkään epäröimättä he riensivät pelastamaan eläintä ja saivat sen turvaan. Videolla palomies pitelee hämillään ja peloissaan olevaa karhunpentua sylissään. Onneksi pentu selvisi ja se pääsee suojaan sekä hoivaan eläinten turvakotiin.

Lähde: CNN

Amber Smith on 22-vuotias nainen, joka on kärsinyt paniikkikohtauksista useita vuosia. Hän latasi sosiaaliseen mediaan kuvaparin, joista toisessa hän on juuri saanut paniikkikohtauksen. Ensimmäisessä hän on oma hymyilevä itsensä.

Smith haluaa kuvillaan osoittaa, että mielenterveysongelmista puhuminen on tärkeää, sillä kuka tahansa voi sairastua niihin. Hän on saanut paljon positiivista palautetta kuvaparin julkaisun jälkeen ja monet ovat rohkaistuneet hakemaan itsekin apua.

God knows why I’m doing this, but people need some home truths..Top picture: What I showcase to the world via social…

Posted by Amber Smith on Sunday, 3 April 2016

Lähde: Buzzfeed