Tämä vanha asuntovaunu näyttää ulkoapäin hieman kuluneelta, mutta sisältä vielä enemmän. Siellä ovat rellestäneet joko ihmiset tai eläimet ja jälki on ihan hirveää. Mutta parin ihmisen voimin tämäkin hökötys sai uuden elämän eikä sitä tarvinnut heittää kaatopaikalle.

Hauskaa tässä on se, että tästä ei tehty uutta asuntovaunua vaan jotain parempaa.

Ulkoapäin se näytti aluksi tältä.

Ja sisältä tältä…

Kaikki kamat siis jouduttiin heittämään roskiin.

Sitten vaunu vietiin halliin…

… jossa se kiillotettiin.

Seinät saivat vähän ehostusta pintaansa.

Ja katto sai valot.

Uuden sisustuksen myötä tämä muuttui kampaamoksi.

Aika retroa!

Ja ei muuta kuin menoksi!

Toimii aurinkoisella säällä, ja sateellakin varmasti olisi aika kiva kuunnella ropinaa samalla, kun joku hipsuttaa tukkaa.

Hieno!

Lähde: Reddit

Joka kerta, kun kaupasta raahaa ananaksen kotiin, niin ensimmäinen kysymys mielessä on, että mitenkäs tämä pitikään nyt leikata. Sitten, kun on tovin pyöritellyt veistä ja leikkuulautaa ja koko keittiötä siihen malliin, että ananasmehut ja kuoret ovat pitkin seiniä, ei hedelmälihaa ole enää jäljellä niin paljon kuin sitä voisi olla.

Mutta tässäpä tuleekin näppärä vinkki! Ensi kerralla ehdottomasti näin.

3-vuotias pieni venäläinen rumpalipoika Lyonya Shilovskya nousi viideksi minuutiksi lavalle ja soitti orkesterin kanssa kappaleen oopperasta Orpheus in the Underworld. Poika paukuttaa rumpuja sellaisella taidolla, että kyllä tuossa on yleisö hämillään. Sen verran taitaa nuori rumpali hommasta nauttia, ettei haluaisi lopettaa soittoaan ollenkaan.

Don ja Maxine Simpson olivat naimisissa 62 vuotta. He tekivät kaiken aina yhdessä. Ja niin he myös lähtivät tästä maailmasta yhdessä, samaan aikaan.

Donilta murtui lonkka, ja hän joutui sairaalaan. Samaan aikaan Maxine taisteli syövän kanssa. Pariskunnan lapsenlapsi järjesti asiat niin, että Don ja Maxine pystyivät pitämään toisiaan käsistä kiinni vielä viimeisille tunneille asti. Neljä tuntia sen jälkeen, kun Maxine oli lähtenyt, lähti myös Don.

Kuvat: Youtube

Nathan ja Eva Leachin intohimo on musiikki ja laulaminen. Nathan on lisännyt lauluvideoitaan Youtubeen jo parin vuoden ajan. Vihdoinkin tämä kaksikko saa huomiota osakseen, kun yksi heidän lauluvideoistaan on lähtenyt leviämään sosiaalisen median keskuudessa. Se kyseinen video on juurikin tämä.