PES on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja palkituimmista stop motion -animaatioiden luojista. Stop motion tarkoittaa animaatiotekniikkaa, jossa staattiset esineet tehdään liikkuviksi siten, että niitä siirretään vähän kerrallaan ja jokainen siirto kuvataan. PES on tunnettu siitä, että hän muuttaa tavalliset tutut arkipäivän tavarat animaatiohahmoiksi ja -esineiksi.

PES:in edellinen animaatio Fresh Guacamole nimettiin jopa Oscar-ehdokkaaksi, ja se on lyhin ehdokkuuden koskaan saanut elokuva. Uusin lyhtelokuva on tehty vanhoista työvälineistä, jotka esittävät kaloja veden syvyyksissä.

Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Aziz Ansari on tunnettu erityisesti sarjasta Parks and Recreation (suom.Puisto-osasto). Tällä videolla on hän kuitenkin puhuu avioliitosta ja siitä, miltä tuntuisi, jos sitä ei olisi vielä keksitty.

Shane Burcaw on 20-vuotias nuori miehenalku. Mutta hän ei ole tavallinen, hän ei ole niin kuin kaikki muut.

Kyllä, hän on syntymästään asti kärsinyt selkäydinperäisestä lihassurkastumasta. Hän ei ole koskaan pystynyt ryömimään, ei kävelemään. Mitä vanhemmaksi hän tulee, sitä heikommaksi hänen lihaksensa käyvät. Ennen pitkää hän ei pysty enää puhumaan. Eikä hengittämään.

Mutta se ei ole tärkein syy, miksi Shane on erilainen kuin suurin osa.

Vaan se, että hän tietää, mitä ovat onni, ilo, rakkaus, aito välittäminen. Se, että hän tietää, mikä elämässä oikeasti on tärkeää. Se, että hän osaa elää yhden päivän kerrallaan; nauttia siitä, mitä hänellä on juuri nyt. Se, että hän ymmärtää, että hyvällä saa aikaan hyvää, positiivisuudella positiivisuutta, ilolla iloa.

Ja ennen kaikkea, hän on oppinut nauramaan painajaisillensa, ei pelkäämään niitä.

Krikettipeli on käynnissä ja kommentaattorit äänessä. Kamera siirtyy hetkeksi kuvaamaan nurmikolla kahden ystävänsä kanssa istuvaa naista, joka selittää käsieleillä jotakin. Mitä? Se ei jää epäselväksi, kun lanneliikkeet tulevat kuvioihin mukaan. Kommentaattorit repeävät nauramaan. Klassikko!

Ovistoppari on kiinni joko ovessa tai seinässä, ja sentarkoitus on siis estää oven kolahtaminen seinään. Tämä pitkä joustava tappi, joka videolla nähdään, menee yli monen koiran ymmärryksen. Se heiluu, tärisee ja pitää ääntä, mutta ei lähde irti sitten millään. Joten sen kanssa on pakko ottaa pieni matsi.