Olemme nähneet monia otoksia, joissa lapsuuskuvat on otettu uudestaan vanhemmalla iällä. Madeleine Tarin päätti kunnioittaa vanhempiaan otattamalla uusiksi perheelle tärkeän kuvan.

Alkuperäisessä kuvassa Madeleinen äiti on juuri valmistunut koulusta ja tyttö istuu isänsä olkapäillä tässä onnentäyteisessä valokuvassa. Kun Madeleine itse sai lakin päähänsä, he ottivat täysin samanlaisen kuvan.

Internet reagoi kuvaan välittömästi, sillä se on niin täynnä rakkautta ja Madeleinen vanhemmat itseasiassa näyttävät siltä, kuin eivät olisi vanhentuneet päivääkään.

”Teimme sen yhdessä.”

Tiedätkö sen tunteen, kun pääset paikkaan tai keikalle, jota olet odottanut vuosia tai jopa koko elämäsi ajan?

Kaikista parasta on se, kun tällainen ”jymy-yllätys” tulee täytenä yllätyksenä. Videolla saamme nähdä vaimon reaktion, kun hän kuuntelee paikallista radiolähetystä, jossa aviomies julistetaan kilpailun voittajaksi.

Nainen ei meinaa aluksi uskoa kuulemaansa… Odota, kunnes hän saa kuulla, minkä bändin keikalle pariskunta voitti liput!

Elämässä täytyy tehdä valintoja — panostaisiko rahaa taloon, autoon, vaatteisiin, tavaroihin tai esimerkiksi matkustamiseen?

Jenna päätti valita upean asunnon sijasta matkustamisen. Hän asuu äärimmäisen pienessä, mutta suloisessa talossa, jotta hänellä olisi varaa nähdä maailmaa. Mielestäni hänen tarinansa on erittäin inspiroiva ja ihana, sillä elämässä täytyy tehdä niitä asioita, joista on kiinnostunut!

Katso Jennan tarina alapuolelta:

31 ihmisestä koostuvat voimistelyryhmä hämmästytti yleisön, Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa. He olivat pukeutuneet kummallisesti, enkä aluksi oikein ymmärtänyt, mistä on kyse. Lopulta on helppo kuitenkin huomata, kuinka lahjakkaita ihmisiä ryhmässä on. Heidän kehonhallintansa on suorastaan uskomattomalla tasolla.

En ole koskaan ennen nähnyt näin erikoista ja samaan aikaan lumoavaa esitystä. Katso video alapuolelta ja jaa se ystävillesi!

Sälekaihtimet ovat kätevät, mutta erittäin tylsän ja ruman näköiset — monien henkilöiden mielestä.

Tällä videolla näytetään, kuinka tavallisista sälekaihtimista saa valmistettua upeat verhot, jotka voi laskea toivotulle korkeudelle. Parasta koko niksissä on se, että saat itse valita kankaan, josta verhot valmistetaan ja nämä ajavat asiansa myös erinomaisina tummennusverhoina, koska kesäisin saattaa olla liiankin valoisaa erityisesti aamuyöllä.

Katso ohjeet alapuolelta ja kokeile!

Jaa niksi myös ystävillesi, jotka pitävät tämänkaltaisista projekteista!

Evästevalinnat