Isä ja äiti antavat tyttärelleen kirjeen, jossa lukee, mikä yllätys toisessa huoneessa odottelee. Se on pienen pieni koiranpentu. Kun tyttö on saanut luettua kirjeen loppuun, hän ei meinaa käsittää, mitä oikeasti tapahtuu. Ja kun hän saa pennun syliinsä, eivät onnenkyyneleet meinaa loppua. Niin tärkeitä ovat eläimet.

Tässä videolla näyttää yhdistyvän breakdance, jooga ja akrobatia. Tanssija Arthur Cadre vetää mielettömiä tanssimuuveja, ja ne näytetään vielä vähän hidastettuna. Jalat lentelevät minne sattuu ja tuo pieni ranne kannattelee aika jämäkästi koko kehoa. Huippua!

Nyt ei mitään haikaroita eikä lähetyssaarnaajia. Nimittäin tässä on aivan uudenlainen teoria siihen, miten lapset syntyvät.

Valokuvaaja Patrice Laroche näyttää raskaana olevan vaimonsa avulla, miten lapsia voi myös tehdä. Kuvasarja toimii loistavasti ja idea on vallan mainio.

Lähde: Reddit

Frostie on vielä pieni kili. Se ei ole koskaan pystynyt kävelemään, sillä sen takajalat ovat liikuntakyvyttömät. Australiassa Victoriassa sijaitsee farmi, joka hoitaa kaltoinkohdeltuja ja lopetusuhan alla olevia eläimiä. Sinne Frostiekin pääsi, ja on nyt hirmu onnellinen. Tällä videolla se ottaa ensiaskeleet pyörätuolinsa kanssa.

Tällaiset pelastustarinat pyörätuolineen päivineen voivat joidenkin mielestä olla turhanpäiväisiä, mutta kun katsoo kuvia iloisesti laukkaavasta pikku Frostiesta, ei voi muuta kuin hymyillä. Kokeile vaikka.

Frostie viihtyy hoitajansa sylissä.

Ensiaskeleita varten tarvitaan pieni pyörätuoli. Frostie sai menopelin pieneltä possulta, jonka murtunut reisiluu parannettiin sen avulla.

Ja sitten menoksi!

Nyt Frostie pääsee moikkaamaan tuttuja…

… tallustelemaan nurmella…

… ja moikkaamaan taas tuttuja.

Frostiella on nykyään meno päällä…

… kun se vihdoin pääsee kirmaamaan kavereittensa kanssa.

Lähde: Edgarsmission / Facebook 

Ranskalaiset tennispelaajat Gaël Monfils ja Laurent Lokoli päättivät viihdyttää yleisöä, kun sade viivästytti peliä. Dj soitti musiikkia, ja tämä kaksikko veti tanssikisan keskenään. Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan tavallinen tennisturnaus, sillä päivän tapahtuma oli suunnattu lapsille.