Tämä teräksinen pappa ei pientä matelijaa pelännyt kesken puistokävelynsä.

Mies tyynenviileästi näytti käärmeelle paikkansa.

Kitaraa soitettaessa kielet värähtelevät, jonka tuloksena syntyy ääni.

Tällä videolla näet, miltä värähtely näyttää iPhonen kameralla kuvattuna.

Ranskalainen Cristian Girotto on todellinen Photoshop-velho. Hän muuttaa valokuvissa esiintyvät aikuiset hieman nuorekkaampaan muotoon hauskoin lopputuloksin.

Kuvat on ottanut Quentin Curtat, sekä mallien meikit on loihtinut Alexandra Hannoun.


Cristianin kotisivut

Joskus rikkaat ihmiset saattavat ostaa hienoja autoja, joilla he voivat leveillä tienpäällä. Tuloksena syntyy tilanteita, joissa hitaampi auto ajaa heidän ohitseen ja pinna palaa.

Tämä video on hyvä esimerkki siitä, kun kuljettajan ajotaidot eivät kohtaa ajoneuvon kanssa.

Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa sijaitsee alue nimeltä Christiania.

Joukko talonvaltaajia ja hippejä otti tämän entisen kasarmialueen haltuunsa vuonna 1971, mistä lähtien paikka on tullut tunnetuksi anarkistien, taiteilijoiden ja huumeidenkäyttäjien tyyssijana. 36 hehtaarin laajuisessa Christianiassa vierailee vuosittain noin miljoona turistia.

Kovat huumeet ovat kaupunginosassa periaatteessa kiellettyjä, mutta mietoja huumeita kaupataan ja käytetään vapaasti. Huumekauppaa käydään etenkin kuululla Pusher Streetillä, jossa valokuvaaminen ei ole sallittua. Myös yksityisautoilu vapaakaupungissa on kielletty.

Christiania on viime aikoina ollut paikallisessa mediassa paljon otsikoissa, sillä Kööpenhaminan kaupungin aikomuksena on lunastaa alue takaisin hallintaansa heinäkuussa, elleivät Christianian asukkaat saa kerättyä kokoon 76 miljoonaa kruunua.

Videolla esiintyy ilmeisesti hasiksen käyttöä vastustava aktivisti, jonka haastattelu ei kuitenkaan edennyt aivan suunnitellusti.