En edes pysty kuvittelemaan sellaista tilannetta, jossa pitäisin koiraani jatkuvasti häkissä. Eläimet tarvitsevat tilaa, huolenpitoa ja rakkautta — aivan kuten ihmisetkin. Ilman näitä olosuhteita, eläimistä tulee usein surullisia ja masentuneita. Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka auttavat työkseen ja vapaaehtoisesti kaltoin kohdeltuja eläimiä.

Tällä videolla saamme nähdä, kun häkissä elänyt bull terrieri pääsee ensimmäistä kertaa sängylleen. Koira ei kirjaimellisesti pysty pidättelemään riemuaan, kun se saa pyöriä puhtaissa ja pehmoisissa lakanoissa.

Kaikki kissanomistajat tietävät, että kyseiset eläimet saattavat silloin tällöin käyttäytyä erittäin itsekkäästi. Kissat eivät aina halua miellyttää ihmisiä, sillä niillä on oma vahva tahto, jota ne haluavat noudattaa. Tässä tarinassa pääset tutustumaan mieheen, joka halusi yllättää kissansa iloisella yllätyksellä. Niinpä hän päätti rakentaa oviluukun, josta kissan olisi helppo kulkea ulos ja sisätiloihin.

Videolla saamme nähdä, kun kissa “käyttää” oviluukkuaan ensimmäistä kertaa. Omistaja on varmasti lievästi sanottuna turhautunut, kun hän näkee lemmikkinsä reaktion!

Papukaijat ovat yllättävän älykkäitä eläimiä ja ne ovat joskus paljastaneet jopa uskottomina olleita partnereita. Tässä tapauksessa papukaija ei ole kuitenkaan opetellut paljastelemaan sen enempää, vaan se on opetellut ääntelemään kuin vauva. Uskomatonta kyllä, mutta lintu kuulostaa ainakin minun mielestäni aivan vastasyntyneeltä vauvalta.

Perheen isä ja äiti ovat varmasti iloisia, kun he ovat saaneet yhden vauvan sijasta toisen vauvan!

Isoveljiltä on aina hyvä ottaa mallia! Ihmiset sekä eläimet oppivat usein parhaiten katsomalla ja kuuntelemalla, jonka jälkeen oppeja voi kokeilla käytännössä.

Perheeseen adoptoitu pitbullin pentu ei malttanut kuitenkaan katsella kauaa, sillä se halusi kokeilla huvittavan näköistä laitetta itse. Koira ei ilmeisesti ymmärtänyt koko laitteen tarkoitusta, mutta hauskaa sillä näytti ainakin olevan ja sehän on tärkeintä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun koiranpentu leikkii iloisesti isoveljensä ympärillä.

Meillä jokaisella on idoleita, joiden näkeminen olisi kerrassaan ainutlaatuinen kokemus. Tiesitkö, että myös koirilla on salaisia idoleita, joiden tapaamista ne odottavat kuin kuuta nousevaa?

Tällä videolla opaskoira pääsee tapaamaan “Plutoksi” pukeutunutta Disneylandin työntekijää. Eläin ei pysty peittelemään onneaan, kun se pääsee ensi kertaa koskettamaan uutta ystäväänsä.