Linnut ja erityisesti varikset ovat todella älykkäitä eläimiä, jopa niin älykkäistä, että ne pystyvät huijaamaan ”fiksua” ihmistä. Videolla näemme tilanteen, jossa ”nälkäinen” varis on tullut huoneiston ikkunalaudalle. Sisällä olleet ihmiset luulivat eläintä nälkäiseksi, jonka vuoksi ne päättivät tarjota sille ruokaa.

Koko tilanne näyttää sujuvan aluksi mallikkaasti ja ihmiset sekä varis ovat niin sanotussa yhteisymmärryksessä. Lopulta varis astelee ikkunan sisäpuolelle ja tekeekin jotain täysin odottamatonta.

Lintu ei missään vaiheessa halunnut ruokaa, sillä ikkunan vieressä oli kiiltävä esine, joka oli huomattavasti kiinnostavampi kuin kuiva leivänpalanen.

https://www.youtube.com/watch?v=XoNnGp59ZJE

Koko ei aina ole kaikki kaikessa, sillä joskus itseluottamuksella ja sisulla voi selvitä mitä erikoisimmista tilanteita. Nyt puhumme juuri tämänkaltaisesta tilanteesta, koska kissa oli päättänyt suojella omistajiaan suurilta krokotiileilta.

Me kaikki luonnollisesti tiedämme, että tosipaikan tullen kissasta ei ole juurikaan vastusta krokotiilille. Kaikista tärkeintä ei ole kuitenkaan se, miten tilanteessa oikeasti kävisi vaan se, mitä kissa uskoo olevansa.

Tämä kuva kuvastaa loistavasti kissan ja krokotiilin välistä kohtaamista.

Kissa karkotti krokotiilin rannalta, jonka jälkeen matelija haki ystävänsä apuun. Se ei kuitenkaan auttanut, sillä päättäväinen kissa oli päättänyt suojella omistajiaan viimeiseen asti.

Voit katsoa videon alapuolelta:

Jaa tämä tarina muistutuksena ystävillesi! He voivat olla juuri sitä, mihin he uskovat! 🙂

Kissat eivät tunnetusti pidä vedestä, itse asiassa moni niistä inhoaa sitä toden teolla.

Videolla saamme nähdä suloisen kissanpennun, joka leikkii vedellä täytetyssä ammeessa. Ammeessa näyttäisi olevan myös pieni korkki, joka ajaa asiansa hauskana leikkikaluna. Vieressä istuva kissaemo näyttäisi olevan ihmeissään pentunsa käytöksestä.

En olisi uskonut kuitenkaan sitä, että tämä kissanpentu olisi näin innokas vesipeto.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta…

Kissat ja koirat ovat tunnetusti ”vihollisia” keskenään, näin ei todellakaan ole kuitenkaan kaikissa tapauksissa. Tässä tarinassa pääsemme tutustumaan pitbulliin, joka huomasi maassa makaavan kissan. Koira ymmärsi, että kissa oli loukkaantunut ja se halusi auttaa pulassa olevaa eläintä.

Ihmiset olivat kulkeneet kissan ohitse, mutta kukaan ei ollut välittänyt siitä. Tilanne muuttui kuitenkin nopeasti, kun pitbull asteli kissan viereen ja istahti sen viereen, HappyToutou kertoo.

Kukaan ei vieläkään kiinnittänyt kaksikkoon huomiota, joten koira alkoi tämän seurauksena haukkumaan. JA VIHDOIN muutama ohikulkija pysähtyi katsomaan, mistä oli kyse.

Hetken kuluttua kissa saatiin vietyä eläinlääkäriin, jossa se sai tarvitsemaansa apua. Emme tiedä, kuinka pahasti kissa oli loukkaantunut, mutta pääasia on, että se pääsi turvaan.

Jänikset ja puput jättävät joskus poikasensa oman onnensa nojaan – syynä tähän voi olla se, että ihminen on koskettanut poikasta tai sitten emo ei muuten vain halua pitää siitä huolta.

Tällaisissa tapauksissa poikaset ovat yleensä tuhoon tuomittuja ja niiden selviytymismahdollisuudet ovat olemattomat… Ellei paikalla satu olemaan ihana koira, joka alkaa pitämään seuraa orvoksi jääneelle eläimelle.

Meg on labradorinnoutaja, joka sattui löytämään nurmikolta hylätyn jäniksenpoikasen. Pupu oli niin pieni, että se muistutti enemmänkin hiirtä kuin hyppivää jänistä. Omistaja oli huomannut ainutlaatuisen tilanteen, jonka seurauksena hän kaivoi kameransa esiin.

Saatat jo ehkä arvata, kuinka suloinen lopputulos oli…