Huh! Maailmalla sattuu ja tapahtuu päivittäin ja joskus hurjimmat tilanteet saadaan tallennettua videolle. Tällä kertaa ihmisille ei onneksi käy kuinkaan, mutta jonkinlaiset traumat kyseisistä tilanteista varmasti jäi.

Koskaan ei tiedä mitä päivän aikana saattaa tapahtua, joten jokaisesta terveestä päivästä kannattaa olla kiitollinen.

Maureen oli käynyt mammografiassa eikä hänellä todettu merkkejä rintasyövästä. Maureenin koira Max alkoi kuitenkin käyttäytyä omistuisesti. Se vaikutti väsyneeltä ja masentuneelta. Maureen luuli, että 9-vuotiaan koiran viimeiset päivät alkavat olla käsillä.

Koiran käytös sai omistajan kuitenkin ymmärtämään, että ehkä siihen on joku muu syy kuin vanhuus. Nimittäin koiran kömpiessä omistajansa lähelle, Max tökkäsi nenällään tämän rintaa ja palasi sitten surullisena omalle paikalleen. Maureen meni uudestaan lääkäriin eikä hänellä vieläkään näkynyt merkkejä syövästä. Vasta koepala paljasti pienen möykyn hänen rinnassaan olevan pahanlaatuinen kasvain.

Heti, kun kasvain oli leikattu pois, ja Maureen tuli sairaalasta kotiin, Max tervehti häntä iloisempana kuin koskaan.

Jos näet julkisuudesta tutun henkilön, kannattaa hieraista silmiä pari kertaa ennen kuin kaivat kameran esiin. Nimittäin julkkisten kaksoisolentoja saattaa liikkua ihan missä vaan. Tässä on seitsemän ihan perus Seppoa, jotka näyttävät tismalleen samoilta kuin tutut julkkikset.

Lähde: 9GAG

Toiset kissat sotkevat, toisetkin kissat sotkevat. Tassut raapivat ja kynsivät milloin mitäkin. Tämä Willie-katti osaa tehdä sotkemisen kuitenkin yllättävän siististi ja itse asiassa siivota jälkensä. Se vetää ensin tassullaan vessapaperirullan lattialle – ja sitten takaisin paikalleen. Eikä kukaan huomaa mitään.

Bill Dance Outdoors on amerikkalainen kalastusohjelma, joka on pyörinyt televisiossa jo vuodesta 1968. Ohjelma on julkaissut neljä videota pilalle menneistä kohtauksista. Tähän videoon on koottu muutamia hauskoja sattumuksia matkan varrelta. Pääosaa vetää siis kalastuksesta innostunut Bill Dance.