Rapsutukset ovat paras asia maan päällä ainakin tämän varsan mielestä.

Videolla mies rapsuttaa varsaa ja aina, eikä varsa tunnu saavat tarpeekseen. Eläin pakittaa peppu edellä miestä päin ja saa haluamansa niin kauan, kunnes mies päättää lopettaa. Tämän jälkeen eläin menee ja antaa pienen potkun miehen pakaraan, jotta hän ymmärtäisi jatkaa ”työtään” rapsuttajana.

Kissoja pidetään usein älykkäinä ja viekkaina eläiminä, jotka kujeilevat toisten kustannuksella. Koirat osaavat kuitenkin myös olla olevia, mikäli ne sille päälle sattuvat.

Videolla kissat vaanivat ulkona hyppivää lintua ja koira näkee tilanteessa oivan paikan pienelle jekulle. Koira hiipii kissojen taakse ja säikäyttää mirrit toden teolla. Omistaja repeää hillittömään nauruun, kun hän katselee tilannetta takaapäin.

Koiran hylkääminen on valitettavan yleistä varsinkin alueilla, joissa rahaa ei ole paljoa tai tarpeeksi. Koiranruoat ja huolenpito vievät rahaa, jonka vuoksi koiran hankkimista tulisi pitää ikään kuin perheenlisäyksenä, joka vaatii myös investointeja.

8-vuotias kultainennoutaja jätettiin kuolemaan kasvaimensa kanssa kadulle. Perheellä ei luultavasti ollut rahaa viedä koiraa kalliiseen leikkaukseen, jonka seurauksena he päätyivät tähän todella törkeään ratkaisuun.

Koira saatiin pelastettua kuin ihmeen kaupalla ja nyt se odottaa eläinten hoitokodissa pääsyä uuteen rakastavaan kotiin.

Mannekiinihaaste oli viime vuoden suurimpia nettihittejä. Toinen toistaan hulvattomia ja henkeäsalpaavia videoita löytyy pilvin pimein, mutta tämän videon nähtyämme, siitä tuli suoraan uusi suosikkimme. Videolla esiintyvä koira on aivan uskomattoman kärsivällinen ja tottelevainen – tuskinpa onnistuisi jokaisen hauvan kanssa!

Ystävyys tulee kaikissa eri muodoissa, josta tämä koira ja lehmä ovat ihana todiste. Kaksikko kohtasi aikaisemmin eläinten hoitokodissa Kolumbiassa, jonka jälkeen ne ovat olleet aivan erottamattomia ystävyksiä.

Hoitajat kertovat, että koiran ja lehmän välinen ystävyys oli rakkautta ensisilmäyksellä. On myös huvittavaa, että koko elämänsä koirien kanssa elänyt lehmä luulee itseasiassa olevansa koira. Seura tekee kaltaisekseen, eikö niin?