Iloinen yllätys, paras yllätys. Tosin, ilosta huolimatta se voi saada itkemään niin, ettei happi kulje, kuten tässäkin tapauksessa. Kosinnassa tärkeintä on oikea ajoitus, sillä tuossa hetkessä kulminoituu rakkaus toista kohtaan kaikkein voimakkaimmillaan. Onhan kyseessä kuitenkin koko elämää suurempi asia – lupaus kunnioittaa ja rakastaa toista myötä- ja vastamäessä aina loppuun asti.

Tämä Peter Pan todella osaa yllättää rakastettunsa. Kesken teatteriesityksen, juuri kun Kerttu on aloittamassa soololauluaan, Peter keskeyttää sen. Hän kertoo yleisölle, miten kohtaus normaalisti jatkuisi, mutta miten se nyt yllättäen tuleekin menemään. Hän paljastaa rakkautensa Kerttu näyttelevää naista kohtaan, joka yrittää pysyä itkultansa kasassa. Kosinta tapahtuu, yleisö itkee, on kananlihalla ja taputtaa. Samoin koko teatterihenkilökunta. Erittäin, erittäin onnistunut yllätys. Kaunista.

 

Lamborghinin omistaminen olisi varmasti upeaa, mutta esimerkiksi Suomen nopeusrajoituksiin ja sääoloihin kyseinen auto olisi todella epäkäytännöllinen.

Videolla näet kuitenkin nyt kuinka maailman nopeimmaksi autoksi valittu Lamborghini Gallardo kiihdyttää vauhtinsa 400km/h reilussa 20 sekunnissa. Ennen tätä ennätystä nopeimman auton paikkaa oli hallinnut Bugatti Veyron.

Piloja käytetään paljon muun muassa elokuvien ja tuotteiden mainostamiseen. Tällä videolla nähtävä pila on onnistunut järjettömän hyvin, sillä se on kerännyt kahdessa päivässä yli 20 miljoonaa katselukertaa.

Pila mainostaa ”Devils Due” -elokuvaa, joka tulee ensi-iltoihin huomenna. Pelästytyksen kokeneet ihmiset eivät varmasti mene hetkeen lähelle lastenvaunuja.

 

Kaikkea ne koirat osaavatkin. Tuntuu, että ne useammin miettivät muiden parasta kuin omaansa. Niin kuin tämäkin video taas osoittaa.

Sängyllä nukkuu syvässä unessa pieni 10 viikon ikäinen Isabella vauva. Kohtelias koirakaveri päättää peitellä nukkuvan vauvan peitolla, ettei sille tule kylmä. Koira tökkii kuonollaan peiton reunoja kohti vauvaa ja kun on omasta mielestään hoitanut homman, lähtee tyytyväisenä pois.

”Näetkö nämä minun kaksi jalkaani? Ne liikkuvat vielä”, Agnes Zhelesnik heittää huulta toimittajalle. Kyllä tämän teräsmummon on syytäkin heittää huulta, sillä hän täytti juuri 100 vuotta. Se tekee Agnesista Amerikan vanhimman opettajan, ja luultavasti koko maailman vanhimman.

Lapset kutsuvat tätä kotitaloutta opettavaa supernaista nimellä ”mummi”. Ennen opettajan uraansa Agnes hoiti kotona lapsiaan ja sitten lapsenlapsiaan. Lopulta, 81 vuoden kunnioitettavassa iässä, hän päätti ryhtyä opettajaksi. Ja hyvä niin, sillä hän selkeästi rakastaa lapsia ja lapset häntä.