Päivällä näyttää siltä, että huoneessa on vain vaaleat seinät. Kun katsoo tarkkaan, saattaa seinässä hahmottaa jotain kuvioita. Mutta vasta kun valot sammuvat, paljastavat nämä huoneet salaisuuden, jotka ne valoisalla kätkevät sisäänsä.

Näitä upeita kuvioita maalaa kolmekymppinen unkarilainen taiteilija Bogi Fabian. Aivan mieletön idea!

Lähde: Bogi Fabian / Facebook

Via Bored Panda

Kyllä sen itsekin muistaa, että kun oli pieni, isä ja äiti olivat maailman parhaita taikureita. Jotenkin kummasti se pieni lelu hävisi aina ja löytyi milloin oman korvan takaa, milloin kaverin korvan.

Tämäkin isä tekee sen ihan perinteisen tempun. Lapsi hämmentyy suuresti, kun lelu katoaa isän mahaan ja tulee sieltä sitten yskäisyn mukana takaisin.

Tytöt eivät yleensä pidä moottoripyöristä, minkä vuoksi isä oli päättänyt jättää sen turvallisin mielin sisälle. Hän kuitenkin jätti videokameran kuvaamaan huonetta siltä varalta, että tyttö päättäisi kokeilla moottoripyörää.

Heti, kun isä lähti, tyttö riensi hakemaan kypärän ja avaimet ja hyppäsi moottoripyörän selkään antaen reilusti kaasua. Kotiin palattuaan ei ollut epäilystäkään siitä, kuka oli oikea “isin tyttö”.

Kaikki sujui hyvin siihen asti, kunnes kauko-ohjattavan kameran patterit alkoivat vedellä viimeisiään. Mies ei saanut ohjattua laitetta, joka tuli alas juuri sinne, minne ei pitäisi. Onneksi kaveri oli lähellä ja sai pelastettua upouuden vehkeensä. Ja kamera tietysti kuvasi koko tapahtuman.

Miten sinä reagoisit, jos smokkipukuinen mies astelisi junaan, laittaisi musan pauhaamaan ja alkaisi esitellä sujuvia tanssiliikkeitään siinä kaikkien edessä? Tuskin ainakaan lähtisit mukaan tanssiin – me Suomalaiset ollaan vähän sellaisia. Mutta Australiassa, missä tämä kyseinen video ollaan kuvattu, on hieman sosiaalisempaa meininkiä.

Kun smokkipukuinen mies alkaa tanssia, niin pian alkaa kaikki muutkin. Äkkiä junassa onkin vuosisadan bileet menossa, mistä riittää kerrottavaa työkavereille.