Horse Spirit julkaisi koskettavan videon hevosesta, joka synnytti varsan.

Synnytys on koko perheelle ja erityisesti äidille jännittävää aikaa, sillä sen aikana voi esiintyä komplikaatioita, jotka voivat vaarantaa äidin tai lapsen terveyden. Tänä päivänä suurin osa synnytyksistä sujuu ilman ongelmia, sillä ultraäänen avulla mahdolliset vaarat voidaan tunnistaa jo kauan ennen h-hetkeä.

Eläimet ovat ihmisiin verrattuna todella ainutlaatuisia, sillä ne kävelevät lähes välittömästi syntymänsä jälkeen. Tämä ominaisuus on elintärkeä, sillä luonnossa vaanivat pedot syövät heikot ja kävelytaidottomat eläimet suihinsa.

Oheisella videolla mies auttaa tammaa synnyttämään – emme kuitenkaan paljasta enempää, sillä voit katsoa itse kuinka uunituore äiti reagoi nähdessään varsan.

Tanskandoggit kasvavat valtavan kokoisiksi – narttu painaa tavallisesti 53–75 kg ja uros 67–93 kg.

On siis selvää, että täysikokoinen tanskandoggi on huomattavasti kookkaampi kuin vauva tai pieni lapsi. Tällä ainutlaatuisella videolla näemme, kun suuri koira ja taapero kohtaavat paikallisessa kaupassa.

Pieni lapsi on iloinen kohdatessaan suuren ja karvaisen tuttavuuden – koira näyttäisi sen sijaan olevan innostunut pienestä ja potentiaalisesta leikkikaverista.

Voit katsoa oheiselta videolta kuinka tapaaminen sujui.

Meillä kaikilla on ainakin yksi sellainen kappale, joka saa tanssijalan vipattamaan. Myös eläimet pitävät musiikista ja ne saattavat jopa tanssia sen tahdissa.

Omistaja oli koiransa kanssa automatkalla, kun radiosta alkoi soimaan karvaturrin suosikki kappale. Koira ei voinut vastustaa suosikki kappaleensa tahdissa tanssimista – samaan aikaan koira kuitenkin tiesi, ettei se voisi hyppiä ja riehua autossa.

Niinpä koira päätti heiluttaa korviaan musiikin tahdissa.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka suloiselta “tanssiva” koira näytti!

Kakadut ovat pieniä papukaijoja muistuttavia lintuja, jotka oppivat matkimaan omistajiensa ääntä.

Nämä trooppiset linnut ovat todella älykkäitä, sillä ne osaavat muun muassa tanssia, puhua ja leikkiä ystäviensä kanssa.

Tämän videon perusteella voisi sanoa, että kakadut osaavat tuntea myös jonkinlaista myötätuntoa.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun hyväsydäminen kakadu ruokkii ystäväänsä, joka ei ylety aterian luokse.

Todella moni ihminen voi vain haaveilla siitä, että majesteettinen merikotka liitelisi yläpuolella.

Alaskasta kotoisin oleva Jessie kertoo, että päivittäinen tapaaminen valkopäämerikotkien kanssa on täysin arkipäiväinen tilanne. Paikalliset ihmiset eivät pelkää suuria lintuja ja kunnioitus näyttäisi olevan molemminpuolinen.

On todella harvinaista nähdä kymmenkunta valkopäämerikotkaa samassa paikassa samaan aikaan.

Jessielle tämä on täysin tavallinen tilanne, mutta maailmalle levinnyt video on hämmästyttänyt kaupungissa asustavia ihmisiä.

Olen itse nähnyt merikotkan muutamaan otteeseen luonnossa, mutta tämä video oli silti mielestäni ainutlaatuista katsottavaa!