Amerikan Talent -ohjelmassa jo aiemmin säväyttänyt “The Malevo men” -niminen tanssiryhmä saa sykkeesi nousemaan korkealle.

Paljon adrenaliinia ja nopeita tilanteita sisältävä esitys on kiehtovaa ja seksikästä katsottavaa. Miehistä huokuu todellinen äijäasenne, joka hurmaa tuomariston sekä koko yleisön.

Koiranpennuille lähes kaikki asiat ovat jotain uutta ja ihmeellistä.

Tällä hetkellä netissä leviää video, jossa koiranpentu ihmettelee, kun sen omistaja tekee kotitehtäviä. Yksinkertaisella videolla ei sinänsä tapahdu mitään kummallista, mutta joskus kaikista simppeleimmät asiat ja tilanteet ovat niitä, jotka tuovat meille suurimman huvin ja onnen.

Pastan tekeminen käsin onnistuu kotikokiltakin, mutta alan ammattilaiset tuovat tekemiseen aivan uuden ulottuvuuden. Japanilainen Miyuki Adachi on ladannut Instagram-tililleen videoita, joissa hän omin sormin luo durum-vehnästä ja muista aineksista hurmaavia luomuksia.
 

Nämä videot käyvät meditaatiosta.

 

Kuinka hän malttaa tehdä jokaisen herkun yksitellen?


 

Miyuki Adachin herkkä tekniikka vangitsee katseen.


 

Tässähän tulee nälkä.


 

Kuinkakohan kauan kestäisi oppia yhtä taitavaksi?


 

Syötäisiinkö tänään pastaa?


 

Lähde: Metro

Katutaide on parhaimmillaan upeaa katsottavaa, joka piristää ihmisiä harmaiden betoniseinien sijasta.

Sean Jura osaa herättää eloon vanhat seinät ja hylyt jälleen upeilla maalauksillaan. Teoksissa pääosassa ovat naiset, jotka asettuvat ympäristöön kauniisti. Sean osaa luoda maalaukset upealla tavalla vedenrajaan, jonka seurauksena näyttää siltä, kuin taideteokset eli naiset kelluisivat veden päällä.

Katso alta taiteilijan teoksia:

View this post on Instagram

Last looks on my latest painting 🎨

A post shared by HULA | sean yoro (@the_hula) on

View this post on Instagram

Scoring prime walls in abandoned places.

A post shared by HULA | sean yoro (@the_hula) on

Lähde: boredpanda

Kesällä on ihanaa testata uusia muoti- ja kauneustrendejä. Helteen yltyessä ja hien valuessa smokey eye -kokeilut eivät kuitenkaan välttämättä innosta, mutta onneksi kynsien kanssa voi kokeilla kaikenlaista. Kynsilakka ei valu pois, vaikka piipahtaisi välillä uimassa!

Helppo tapa tehdä manikyyristä raikas on useamman värin yhdistäminen. Tsekkaa seuraavat kuvat ja pistä lakkasivellin suhisemaan!

1. Kulta ja turkoosi

2. Malvanväri ja asuuri

3. Persikka ja ruiskaunokin sininen

4. Metsänvihreä ja vaaleanpunainen

5. Kirkas punainen ja taivaansininen

6. Vaaleanpunainen ja musta

7. Laivastonsininen ja valkoinen

&