Tällä hieman noin minuutin kestävällä videolla näet, kun vauva käy läpi useita eri tunnetiloja heräämisen aikana.

Iso-Britannialainen David Wetherill teki hiljattain uskomattoman suorituksen käynnissä olevissa paraolympialaisissa. Wetherill näyttää häviävän pallon, mutta hyppää pallon perässä voittoon, jättäen saksalaisenn Thomasz Kusiakin taakseen.

Wetherillillä on vaikea vamma hänen jalassaan, mikä tekee suorituksesta vielä uskomattomamman.

 

Tämä hyvin itsetuhoinen ötökkä on ilmeisesti kyllästynyt kurjaan elämäänsä.

Kwon Soon Keun on 72 vuotias rumpali Koreasta. Miehestä on tullut melkoinen julkkis kotimaassaan YouTubeen lisätyn videon vuoksi.

Juhlissa kuvatulla videolla nähdään ensiksi kauniin naissolistin ja pianistin aloittavan kappaleen. Noin minuutin kohdalla rumpali aloittaa soittamisen, ja varastaa shown kokonaan itselleen.

Pohjoinen pallonpuolisko on karu, mutta samalla erittäin kaunis paikka. Tällä henkeäsalpaavalla videolla näet mahtavia revontulia, jotka tuovat valoa synkkään syksyyn, sekä talveen.

Revontulet ovat valoilmiöitä, jotka koostuvat värikkäistä ja tanssahtelevan näköisistä kuvioista yötaivaalla. Näitä valoilmiöitä näkyy sitä enemmän, mitä kauemmaksi päiväntasaajassa mennään. Suomessa revontulia tavataan talvisin usein. Revontulet aiheutuvat aurinkotuulen varattujen hiukkasten osumisesta Maan ilmakehään. Niitä syntyy kun energiset hiukkaset, jotka pääsevät Maan magneettikentän läpi törmäävät ylempään ilmakehään. Upeimmat revontulet näkyvät, kun auringolla on ollut voimakkaita energian purkauksia.