Eläimillä on erityinen kyky huomata, kun asiat eivät ole kohdillaan. Siitä on kuultu lukuisia tarinoita, mutta tämä pienen vauvan ja Masha-kissan tapaus on ehdottomasti selkeimpiä todisteita eläinten ihanuudesta ja uskomattomuudesta.

Tarinan sankari on koditon kissa, Masha. Se on elänyt koko ikänsä ikänsä Obinskin kaduilla. Onneksi Obinsk on täynnä hyväsydämisiä ihmisiä jotka ovat ruokkineet Mashaa ja välillä pakkasten yltyessä päästäneet sen koteihinsa yöksi.

kissa-vauva7

68-vuotias Irna Lavora lähti eräänä päivänä viemään roskia, kun hän kuuli omituisen äänen. Ääni tuntui kantautuvan kellarista ja mitä enemmän hän kuunteli ääntä, sitä enemmän hän vakuuttui äänen olevan kissan naukumista. Irna ajatteli Mashan ehkä olevan haavoittunut ja kiirehti portaat alas kellariin.

Mitä hän löysi kylmästä ja kosteasta kellaritilasta oli todella järkyttävää.

Irna näki pienen vauvan pahvilaatikossa kellarin lattialla. Vieressä makasi Masha.

Viranomaiset uskovat, että löytöhetkellä 12-viikkoinen vauva oli ehtinyt maata jo useita tunteja kellarissa. Vauvan ruumiinlämpö oli kuitenkin yllättävän normaali, kiitos Mashan joka oli maanut vauvan vieressä lämmittämässä häntä ja pitämässä hänelle seuraa. Jos Masha kuitenkaan ei olisi löytänyt häntä, hän olisi hyvin todennäköisesti kuollut.

kissa-vauva6

Vauva kiidätettiin nopeasti sairaalaan ambulanssilla. Kissan äidinvaistot näyttäytyivät tällöinkin – silminnäkijöiden mukaan Masha oli juossut ambulanssin vieressä ja maukunut.

”Hän oli todella huolissaan kun huostaanotimme vauvan. Hän juoksi aivan perässämme ja ulvoi. Se oli todella koskettava näky”, kertoo ambulanssikuski Vera Ivanina.

Silminnäkijät kertovat myös, että kissa odotti tunteja kadulla ambulanssin ja vauvan paluuta.

Vauva on poliisin mukaan toipunut hyvin koettelemuksesta ja vanhempien etsintä aloitettiin heti.

”Se (Masha) on todella rauhallinen ja kiltti, joten kun kuulin sen naukumisen ajattelin hänen ehkä loukkaantuneen. Varmasti Mashan äidinvaistot olivat ottaneet vallan ja se halusi suojella vauvaa”, kertoo Irna Lavora.

 

Lähde: Newsner

Kuvat: Youtube

Sinnikkyys palkitaan aina lopulta ja siitä tämä pikku poika saa tällä videolla opetuksen. Taekwondon opettajalle täytyy myös antaa pisteet rakentavasta palautteesta, jonka ansiosta poika ansaitsi itselleen valkoisen vyön.

Videota katsoessa herkistymättä oleminen on vaikeaa, sillä tämä poika on niin äärettömän suloinen.

Aito ystävyys ei ikinä katso ulkonäköä, kokoa, sukupuolta tai rotua. Aidot ystävät hyväksyvät toisensa juuri sellaisenaan kuin he ovat. Tällä erittäin suloisella videolla valtava koira kohtaa uuden ystävänsä ja kaksikko näyttää heti tulevan erinomaisesti toimeen.

Videota katsoessa on erittäin vaikea olla herkistymättä.

Meillä kaikilla on lauluja, jotka menevät ihon alle ja saavat kyyneleen silmänurkkaan. Yksi niistä voi olla Finlandia-hymni, jonka tällä videolla lauluyhtye Club For Five tulkitsee koskettavalla tavalla. Kappaleen äärelle on hyvä istahtaa ja rentoutua hetkeksi, sillä tänään 6. joulukuuta 2016 vietetään Suomen itsenäisyyden 99-vuotispäivää.

Ulkomuodostaan tarkat Etelä-Korealaiset ovat tunnetusti erinomaisia meikkaajia ja uusin paikallinen nousussa oleva meikkitrendi on jamsu. ”Jamsu” (잠수) tarkoittaa koreaksi sukeltamista, ja operaation tarkoituksena on kiinnittää meikkipohja koko päivän kestäväksi ja mattana pysyväksi. Aloitetaan!

Ohjeet:

avanto-kasvot2

1. Pese kasvosi, kosteuta ja tee vakiomeikkipohjasi.

2. Kaada irto- tai vauvapuuteria käsiisi (tai levitä esimerkiksi Beauty Blenderillä) ja levitä reilu kerros tasaisesti kasvoillesi.

avanto-kasvot1

3. Kaada jääkylmää vettä niin isoon kulhoon ja kasta kasvosi kokonaan veteen 30 sekunnin ajan.

Hieman lyhyempi aika riittää jos ihosi on kuiva.

4. Taputtele kasvosi kuivaksi ja voilà – matta, koko päivän virheettömänä pysyvä meikkipohja on valmis!

Jatka meikkaamista tavalliseen tapaan.

Lähde: OMG Facts

Evästevalinnat