Reddit-käyttäjä meancloth jakoi ultrakuvan, jossa perheen uusi tulokas näyttää tyytyväisenä peukkua. Sen lisäksi, että kohdussa näyttää olevan kaikki hyvin, sieltä on kaikki tuplahyvin. Perhe saa nimittäin kaksoset.

Mieletön kuva!

http://i.imgur.com/MdrKNe8.jpg

Lähde: Reddit

Vau. Nämä luontodokumentit saavat kyllä katsojansa lumoutumaan. Tässä videolla uiskentelee parvi valtavan kokoisia rauskuja. Kukaan ei tiedä, miksi ne yhtäkkiä kokoontuvat yhteen, mutta paljon niitä joka tapauksessa on. Eikä siinä kaikki vielä. Ne pomppivat onnellisena ilmaan, ihan kuin yrittäisivät lentää. Ja sitten ne katoavat taas meren syövereihin.

Tilan omistajat löysivät pihalta kolme vastasyntynyttä ankanpoikasta. Joku muu oli ehtinyt kuitenkin ensin, nimittäin tilan kissa. Omistajat pelkäsivät, että kissa satuttaisi poikasia, mutta niin ei kuitenkaan käynyt – päinvastoin.

Omistajat antoivat kissan olla ankkojen luona ja katsoa miten se käyttäytyy. Kissa makasi pehmeän heinäpeitteen päällä omien pentujensa kanssa, kun tapahtui jotain odottamatonta. Ankanpoikaset juoksivat kissan luokse, ja käpertyivät sen turkkia vasten aivan kuten kissanpennutkin.

Kissa hyväksyi ankanpoikaset, ja kohteli niitä samoin kuten omiakin pentujaan. Näky oli suloinen, kun kissa huolehti kolmesta kissanpennusta sekä kolmesta ankanpoikasesta samaan aikaan.

Tällä videolla mennään ilon kautta.

Pieni tyttö seisoo alaspäin menevien liukuportaiden lähettyvillä ostoskeskuksessa ja vilkuttaa jokaiselle, joka kulkee portaita alas. Lisäksi hän huutelee vielä heipat kaikille. Näinkin pieni ystävällinen ele saa tavaratalon asiakkaat varsin hyvälle tuulelle. Lähestulkoon jokainen vilkuttaa takaisina ja valuu sitten portaiden mukana alas hymy huulillaan. Tavaratalon johtajan pitäisi tarjota tytölle vähintäänkin jäätelö. Joka päivä

Aivan mahtava!

Välillä on vaikea uskoa, miten julma maailma on. Miten fyysisesti vahvemmat ottavat vallan ja satuttavat heikompia.

Onneksi pahuudelle on vastapainona kuitenkin aina hyvät ihmiset. Nämä hyvät tyypit ovat itse asiassa niitä kaikkein vahvimpia. Mutta sellainen hyvän ihmisen vahvuus on yleensä piilevää, sillä se ei näy hauiksissa eikä välttämättä kovassa äänenkäytössäkään. Se ei näy egoiluna eikä kiukuteluna.

Se näkyy pyyteettömänä auttamisena. Ymmärtämisenä. Hyvinä tekoina. Heikkojen ja väärinkohdeltujen pelastamisena.

Tällainen julma teko jättää sanattomaksi.

Koiran suu ja tassut oli sidottu narulla kiinni.

Leikkauksessa koirasta löytyi 40 haulia.

Kuin ihmeen kaupalla tämä pieni karvaturri selvisi.

Ja nyt se pääsee onnelliseen ja rakastavaan kotiin. Vihdoinkin.

Iso kiitos pelastajille!

Evästevalinnat