Kissat ovat pääsääntöisesti kilttejä, mutta ne saattavat myös ärsyyntyä nopeasti ja tämän seurauksena raapaista ihmistä.

Tässä tapauksessa perhe halusi katsoa, kuinka adoptoitu kissa reagoisin vauvan läheisyyteen ja kosketukseen. He päättivät kuvata tilanteen myös videolle, jotta ensikohtaaminen saataisiin muistoksi.

Vauva aluksi vetää kissaa varovaisesti takajaloista, jonka seurauksena kissa kiinnittää huomionsa lapseen. Se, mitä eläin tekee tämän jälkeen, on saanut miljoonien ihmisten sydämet sulamaan.

Eläimet oppivat ajan kuluessa välttämään tai seuraamaan ihmisiä. Tästä hyvänä esimerkkinä voimme pitää esimerkiksi koiria ja kissoja, jotka ovat aikojen saatossa kesyyntyneet niin paljon, että niitä asuu kodeissamme.

Etelä-Ontariossa, Kanadassa sijaitsee alue, jossa peuroja suojellaan ja ne eivät siksi pelkää lainkaan ihmisiä. Peurat saattavat jopa tarkoituksella lähestyä sinua, mikäli olet onnekas. Todennäköisyydet eivät myöskään luonnollisesti heikkene, mikäli sinulla on kädessäsi omena.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun mies syö omenaa. Hetken kuluttua paikalle saapuu uteliaita ystäviä, jotka haluavat maistaa palan miehen kädessä olevasta herkusta.

 

En tiedä, miksi eläimet ovat pentuina niin suloisia — mielestäni huomattavasti suloisempia kuin esimerkiksi ihmiset.

Tätä jäniksenpoikasta katsoessa on vaikea olla herkistymättä. Näky on yksinkertaisesti niin suloinen, että en keksi heti sanoja, joilla voisin kuvailla näkemääni. Jänis näyttäisi itsekin pitävän maidon mausta, sillä se heiluttelee innokkaasti tassujaan.

Poikanen pelastettiin, sillä emo oli hylännyt sen, eikä pieni jänis olisi selvinnyt luonnossa omin avuin. Pelastajien tarkoituksena on kasvattaa jänistä, jonka jälkeen he päästävät sen takaisin sinne, minne se kuuluu — eli luontoon.

Katso alta video, joka saa sinut taatusti hymyilemään:

Tasmanian paholaiset eli pussiahmat eivät ole lainkaan niin hirveitä otuksia kuin moni luulee. Itse asiassa en muista, että olisin hetkeen nähnyt näin suloista ja viatonta otusta. Pussiahmat ovat aikojen saatossa saaneet huonon maineen, kun ne ovat tuhonneet maanviljelijöiden kanaloita — toisaalta on hyvä muistaa, että ne tekevät sen, saadakseen ruokaa eivätkä ilkeyden vuoksi.

Pussiahmoja metsästettiin aikaisemmin niin rajusti, että ne olivat lähes sukupuuton partaalla. Onneksi lopulta eläimet rauhoitettiin ja nyt niitä ei saa pyydystää tai tappaa.

Tim Faulkner on vannoutunut pussiahmojen suojelija ja hän haluaa näyttää miten upeita ja suloisia pussiahmat todellisuudessa ovat.

Tim julkaisi videon, jotta ihmiset ymmärtäisivät, että näitä eläimiä ei saa päästää sukupuuttoon!

Ruotsissa nähtiin törkeyden huippu, kun ihmiset olivat ratsastamassa ja autoilija kaasutti hevosten lähellä. Tämän seurauksena eläimet säikähtivät pahemman kerran ja hyppäsivät sivuun — onneksi kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

On suorastaan sairasta, että joku haluaa tarkoituksella säikäyttää tienlaidassa kulkevat hevoset. Ihmiset osaavat olla ihania, mutta myös todellisia idiootteja, kun he sille päälle sattuvat.

Nyt pidämme peukkuja, että autoilija laitetaan teoistaan vastuuseen — mielestäni hän ansaitsee vähintäänkin sakot!