Sisaruksilla on usein tapana auttaa toisiaan hädässä, vaikka arkipäivinä tuntuukin siltä kuin oma sisar olisi ärsyttävin koko maailmassa. 8-vuotiaan Ryanin äiti pyysi poikaansa kirjoittamaan toivomuslistan joulupukille ajoissa, koska äidin täytyi alkaa säästää rahaa lahjoja varten.

Toivomuslistassa ilmeni kuitenkin suuri yllätys, sillä Ryan oli toivonut, että hänen siskonsa kiusaaminen lopetettaisiin koulussa. Tällä hetkellä video leviää erittäin nopeasti netissä ja on varmaa, että kiusaajat ovat tämän jälkeen hiljaa koulussa.

Näin jokaisen veljen tulisi toimia, kun oma sisko on hädässä!

Videolla olevien saukkojen puuhastelua on kuvattu ilmeisesti eläintarhassa. Molemmat kellivät kannon päällä, kunnes toinen alkaa leikkiä kivellä itsekseen. Saukko heittelee sitä tassulta toiselle selällään makoillen, eikä näytä edes katsovan omaa kikkailuaan.

Uutisten tarkoituksena on pitää ihmiset ajan tasalla maailman tapahtumista. Televisiosta näkyvät uutiset tulevat suorana lähetyksenä, eikä mitään voi editoida pois. Juuri tämän vuoksi netti on täynnä hauskoja videoita uutislähetyksistä, joissa tapahtuu jotain odottamatonta.

Tälle videolle on koottuna tämän syksyn hauskimmat ja noloimmat mokat, mitä uutislähetyksissä on tapahtunut. Milloin joku kaatuu tuolilla, sanat menevät sekaisin, tai vaikkapa kissa hyökkää uutistoimittajan kimppuun.

Ihminen pystyy säätelemään käyttäytymistään ja roolejaan päivän aikana, muuttelemaan niitä tilanteeseen sopivaksi. Joidenkin kavereiden kanssa puhutaan enimmäkseen säästä, toisten kanssa annetaan itkujen ja ilojen näkyä, töissä istutaan ryhdissä ja mummolassa röhnötetään sohvalla.

Mutta öisin emme pysty kontrolloimaan mitään. Siksi sanotaankin, että nukkuma-asento paljastaa, millainen ihminen oikeasti olet.

Foetus – Sikiö

Sikiöasento on tutkimusten mukaan yleisin nukkumatyyli. Tyypillisesti tällainen nukkuja on kova stressaamaan, ja hän ottaa huolet ja murheet mukaan vällyjen väliin. Sikiöasennossa ihminen kuitenkin palaa mukavuusalueelleen eli pyrkii kohti jotain tuttua ja turvallista – mukavuusalueella voi laskea irti huolista ja poistaa siis stressiä kehosta. Mitä lähempänä pää ja polvet ovat toisiaan, sitä enemmän nukkuja pyrkii lähelle sisäistä mukavuutta.

Log – Halko

Halkoasennossa nukkuessa kädet ovat sivuilla suorana vartalon vieressä, ja henkilö on kyljellään. Asento muistuttaa puupölkkyä. Tällaista henkilöä kuvaillaan peräänantamattomaksi, itsepäiseksi jääräpääksi. Jos pariskunnasta toinen nukkuu halkona, hän haluaa olla enemmän itsekseen. Onneksi tämä asento antaa jääräpään avautua ja rentoutua yön aikana.

Yearner – Ikävöijä

Ikävöijä nukkuu kyljellään kädet sivuille ojennettuina ja valmiina kahmimaan toisen lähemmäksi. Tällaiset ihmiset kokivat itsensä avoimiksi persooniksi, mutta itse asiassa heidät nähtiin enemmänkin kyynisinä ja epäluuloisina. Ikävöijiä kuvaillaan myös hitaiksi päätöksentekijöiksi, mutta kun he ovat päätöksensä tehneet, he pysyvät siinä tiukasti.

Soldier – Sotilas

Sotilas nukkuu selällään kädet sivuilla suorina vartalon vieressä. Sotilas-asennossa nukkuvaa kuvaillaan nimensä mukaisesti ”sotilaaksi” eli henkilöksi, joka odottaa itseltään ja muilta paljon, mutta jonka ulospäin näkyvä habitus on varautunut ja hiljainen.

Freefaller – Vapaaputoaja

Tässä nukkuma-asennossa henkilö nukkuu vatsallaan, ja kädet pään päällä, joilla usein tarrautuu vielä tyynyynkin kiinni kuin pitääkseen otteen elämästään. Asento on yleinen, mutta epämukava, ja se kertoo usein, että vapaaputoaja on onneton eikä saa otetta elämästään. Tästä johtuen vapaaputoaja herää aamulla usein jännittyneenä vielä edellisestä päivästä.

Starfish – Meritähti

Meritähti nukkuu jalat ja kädet levällään. Avoimesta asennostaan huolimatta meritähti ei tykkää olla huomion keskipisteenä. Tällaisen nukkujan elämässä toisten ihmisten huomioiminen ja kuunteleminen on prioriteetti numero yksi. Meritähti vaalii ystävyyttä yli kaiken.

Tatuointien tai lävistysten ottamisessa ei ole mitään pahaa, mutta rajansa kuitenkin kaikella. Tässä kuvakoosteessa nähtävät henkilöt ovat tuunanneet oman kroppansa aivan uuteen uskoon.

Toivottavasti he ovat nyt tyytyväisiä ulkonäköönsä, sillä näiden koristeiden poistamisessa saattaa kulua useita vuosia.

Lähde: Modblog