1970-luvulla Ron antoi veljelleen Jeffille tämän synttärikortin. Sen keskellä lukee: ”Älä heitä pois tätä korttia vaan kierrätä se uudelleen.”

Siitä kaikki alkoi. Synttärikortin lähettäminen puolin ja toisin jatkuu edelleenkin säännöllisesti – yli 40 vuoden jälkeen.

Lähde: Reddit

Via Aplus

Muurahaiset ovat tuttu näky kesäisin, varsinkin kesämökeillä. Ne ahertavat yötä päivää kasvatten niiden kekoa ja ruokavarastoaan talvea varten. Valitettavasti Suomessa tavattavan kekomuurhaisen peräpää ei ole läpikuultava, sillä muuten sen voisi värjätä hienon näköiseksi.

Intialainen tiedemies Mohamed Babu päätti värjätä läpikuultavia muurahaisia käyttämällä erivärisiä sokerinesteitä.

Muurahaiset ovat tunnetusti todella versoja sokerille, joten sen syöttäminen niille ei muodostunut ongelmaksi.

Tulipas upeita!

Väriaine ei myöskään vahingoita muurahaisia, joten ne saavat jatkaa matkaansa iloisina.

 

Lähde: Thisiscolossal.com

Sarasota-niminen maakunta Floridassa päätti laittaa pianoja kadunkulmille koristeeksi ja ihmisten iloksi. Koditon mies nimeltä Donald saapui onneksi paikalle ja alkoi soittamaan pianoa. Mies yllätti kaikki pianonsoittotaidoillaan ja Facebookkiin ladattu video on kerännyt yhdessä yössä yli miljoona katselukertaa. Vaikka elämä on varmasti koetellut miestä rankasti, on hienoa, että hän sai jälleen oman hetkensä loistaa muiden ihmisten silmissä.

Nämä 7 sarjakuvaa paljastavat, millainen ajatusmaailma on hyväksikäytön takana. Sarjakuvilla ei ole mitään tekemistä raiskauksen kanssa vaan sama hyväksikäytön konsepti on siirretty muihin arkipäiväisiin tilanteisiin. Juttu on julkaistu alunperin Everyday Feminism -sivulla.

Tässä nerokkaat piirustukset:

Lähde: Everyday Feminism / Alli Kirkham

Via Upworthy

Mies päätti ryhtyä rakentamaan majaa paljain käsin ja ilman ostettuja työkaluja. Kaikki, mitä hän käyttää tässä, on otettu metsästä. Vaikka sinänsä tässä ei ole mitään uutta, ihmiset ovat kautta aikojen rakentaneet majoja, länsimaalaiselta nykyihmiseltä tämä ei välttämättä ihan helposti onnistuisi. Hän jopa saa nuotion sytytettyä ja tekee saviruukkuja. Mökistä löytyy lopulta myös savupiippu.

Majan rakentamiseen hän käytti yhteensä 30 työpäivää.

Evästevalinnat