Syöpä on sairaus, joka saa kylmät väreet virtaamaan pitkin kehoa, kun siitä puhutaan. Yksi syövän karmiva tekijä on se, että hoitokeinot eivät vielä tänä päivänäkään takaa varmaa selviytymistä ja on olemassa myös syöpiä, jotka ovat laadultaan äärimmäisen aggressiivisia.

6 veljestä menettivät muutama vuosi sitten hyvän ystävänsä, joka hävisi kamppailun syöpää vastaan. Tämän seurauksena he päättivät yhdessä äitinsä kanssa alkaa kasvattamaan hiuksia.

Pitkien hiusten vuoksi poikia alettiin kiusaamaan koulussa, mutta se ei saanut heitä lopettamaan tärkeää projektia. Heidän tarkoituksenaan oli lahjoittaa hiukset syöpää vastaan kamppaileville lapsille.

Tämä tarina on hyvä osoitus siitä, että ketään ei kannata haukkua tai tuomita ulkonäön perusteella!

Britain’s Got Talent ohjelmassa nähtiin maaginen esitys, jossa 8-vuotias Issy Simpson jätti kaikki tuomarit sanattomiksi. Issyn suurin idoli on Harry Potterista tuttu Hermione Granger.

Nuori tyttö pitää taikuudesta ja lukemisesta. On suorastaan uskomatonta nähdä, kuinka lahjakas Issy on nuoresta iästään huolimatta! Videolta näet, kun tyttö saa tuomariston ja yleisön hämmästymään. Simon Cowell yrittää liikuttaa laatikkoa kaikilla voimillaan, mutta ei onnistu.

Joskus eläimet osaavat olla hauskempia kuin koskaan osasimme odottaa. Hevoset ovat erittäin älykkäitä eläimiä, joilta näyttäisi löytyvän myös tilannetajua. Isä oli tyttärensä kanssa kävelyllä, kun kaksikko huomasi kadulla hevosen.

Tytär kiinnostui eläimestä välittömästi ja halusi mennä katselemaan sitä lähempää. Hetken kuluttua isä päätti ikuistaa suloisen hetken, jossa tytär poseeraa suuren eläimen kanssa.

Kuvasta ei tullut kuitenkaan tavallinen ystäväpotretti, sillä hevonen päätti lisätä oman mausteensa koko tilanteeseen. Voimme vain kuvitella isän ilmeen, kun hän on päässyt kotiin ja katsonut tätä valokuvaa!

Pinterest

Myönnetään, me kaikki nukumme aivan liian vähän ja erityisesti pienten lasten vanhemmat ovat riskiryhmässä. Eräs kuntosali Iso-Britanniassa päätti tarttua tilaisuuteen. Se tarjoaa asiakkailleen vartin verryttelyn päätteeksi “Napercise” -treeniä. Käytännössä se tarkoittaa 45 minuuttia päiväunia, pehmeässä ja mukavassa sängyssä!

Maksaisitko sinä unitreenistä?

Nykyään kaikilla on kännyköissään kamerat ja sitä myöten tulee valokuvattua todella paljon. Yksi tapa on pyytää kavereitaan tai kumppaneitaan kuvaamaan itseään. Tällä videolla näemme konkreettisesti, miten raivostuttavaa usein ihmisten kuvaaminen on, kun he ovat sitä pyytäneet. Video on kuvattu julkkisten suosimalla Coachella-festarilla, jossa erityisen tärkeää on kameralle esiintyminen. Huomaa miehen erinomaiset poseeraukset!

Jaa tämä kaverillesi, joka aina pyytää kuvaamaan itseään!